Ελλάδα

Η απάνεμη παραλία που θυμίζει φυσική πισίνα και ελάχιστοι γνωρίζουν στην Αττική

Η απάνεμη παραλία που θυμίζει φυσική πισίνα και ελάχιστοι γνωρίζουν στην Αττική Φωτογραφία: YOUTUBE/ Andreas Michalopoulos
Aν αναζητάς έναν καλό λόγο να πας στην Σαλαμίνα η παραλία Κόγχη είναι ένας προορισμός που δεν ξεχνάς εύκολα!

Η λίστα με τις παραλίες διαμαντάκια της Αττικής στις οποίες μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστες βουτιές σε γαλαζοπράσινα καθαρά νερά χωρίς να ταλαιπωρείσαι από την πολυκοσμία και το χαμό που υπάρχει αναπόφευκτα στις οργανωμένες παραλίες, δεν έχει τελειωμό!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια διαφορετική παραλία που βλέποντάς την και μόνο ταξιδεύουμε νοερά σε εξωτικούς προορισμούς. Ο λογος για την απάνεμη και άγνωστη σε πολλούς παραλία Κόγχη στη Σαλαμίνα.

Μια παραλία με γοητευτική ομορφιά που σας περιμένει στο νοτιότερο άκρο της Σαλαμίνας, αποτελώντας ταυτόχρονα και μια ιδανική πρόταση για μονοήμερη εκδρομή ή για ένα σαββατοκύριακο εντός αλλά και εκτός Αττικής. Σήμα κατατεθέν της παραλίας ο υπέροχος πέτρινος φάρος που στέκεται αγέρωχα, δημιουργώντας ένα επιβλητικό σκηνικό.

Οι γνωρίζοντες τα μέρη της Σαλαμίνας ξέρουν από πρώτο χέρι τους γραφικούς κολπίσκους και τις υπέροχες φυσικές παραλίες που υπάρχουν διάσπαρτες όμως όλοι θα σου πουν με μια φωνή ότι η Κόγχη είναι μοναδική στο είδος της. Αυτός ο προορισμός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανένα νησί και προσφέρει ένα τοπίο απερίγραπτης ομορφιάς με πράσινο και βράχους να απλώνονται μπροστά στα μάτια σας.

Είναι χωρίς αντίρρηση μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής. Βάλτε την στους προσεχείς προορισμούς σας και απολαύστε τις βουτιές σας σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με γαλαζοπράσινα νερά και απόκρημνα βράχια.

{https://www.youtube.com/watch?v=aIv2splx6uA}