Ελλάδα

Καρυστιανού για Τέμπη: Στηρίζεται και επιβραβεύεται κυβερνητικά η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων

Καρυστιανού για Τέμπη: Στηρίζεται και επιβραβεύεται κυβερνητικά η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων
Η Μαρία Καρυστιανού σχολιάζει τις κυβερνητικές επιλογές στον ανασχηματισμό μιλώντας για «υπουργοποίηση όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές για μπάζωμα της αλήθειας των Τεμπών».

Σε σημερινή αιχμηρή της ανάρτηση η Μαρία Καρυστιανού, ως πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023», σχολιάζει για ακόμη μια φορά την διαχείριση της σιδηροδρομικής τραγωδίας από την πλευρά της κυβέρνησης με φόντο τον ανασχηματισμό και την προαγωγή σε κυβερνητικά στελέχη, μελών της επίμαχης εξεταστικής επιτροπής. 

Ξέσπασμα Καρυστιανού «Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά , καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη…»

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή της «Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι— Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.»
Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων!

Όμως @kyriakosMetsot2 τα αίσχη που έχετε διαπράξει ,με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας , κάθε Έλληνα . Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά , καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη…

Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγαπης και όχι εξουσίας. Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών, είναι ,πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα.

Σε ό,τι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…»

{https://www.facebook.com/maria.karystianou/posts/pfbid02LU4YGTnEhXcMvbH3zKUv4yxBCZfTdERB71y2W5Tn6khpJBwtXHjmBTLhtKiVJ1hel}