Ελλάδα

Φρίκη στη Χαλκιδική: Παιδί με ειδικές ανάγκες η 11χρονη που κατήγγειλε τον 90χρονο για σεξουαλική παρενόχληση

Φρίκη στη Χαλκιδική: Παιδί με ειδικές ανάγκες η 11χρονη που κατήγγειλε τον 90χρονο για σεξουαλική παρενόχληση Φωτογραφία: pexels
Ο ηλικιωμένος, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του κοριτσιού, τους απείλησε με τσεκούρι και καραμπίνα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σοκαριστική υπόθεση στη Χαλκιδική όπου ένας 90χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 11χρονο κορίτσι.

Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων, ο ηλικιωμένος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη, με τον 90χρονο να συλλαμβάνεται.

Το παιδί, που είναι με ειδικές ανάγκες, είχε βγει έξω να παίξει και κάποια στιγμή χάθηκε, με αποτέλεσμα οι γονείς να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να το ψάχνουν.

Τελικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 11χρονη επέστρεψε μόνη της αλλά μία γειτόνισσα είπε ότι την είδε να μπαίνει στο σπίτι του 90χρονου. Το παιδί κατάφερε και έφυγε μόνο του- δραπέτευσε ουσιαστικά- καθώς ο ηλικιωμένος δεν το άφηνε να φύγει, πήγε στη μητέρα του κλαίγοντας και της είπε τι είχε συμβεί.

Οι γονείς πήγαν στο σπίτι του 90χρονου να ζητήσουν τον λόγο και ο ηλικιωμένος τους απείλησε με τσεκούρι και καραμπίνα. Στη συνέχεια, κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.