Ελλάδα

Τροχαίο στην Ξάνθη: Τα πρόσωπα της τραγωδίας - Σοκαριστικές εικόνες

Τροχαίο στην Ξάνθη: Τα πρόσωπα της τραγωδίας - Σοκαριστικές εικόνες
Ο οδηγός του ΙΧ σφηνώθηκε κάτω από το λεωφορείο.

Τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στην περιοχή Τοξοτών στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής (16/6).

Λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους εταιρείας συγκρούσθηκε σφοδρά με ΙΧ επιβατικό, όπου επέβαιναν 5 άτομα, όπου τραυματίστηκαν θανάσιμα 4 από τους επιβαίνοντες. Ο πέμπτος, ο συνοδηγός, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

{https://www.youtube.com/watch?v=k1OiZFMnbcE}

Από το Λεωφορείο μόνο δύο κοπέλες είναι ελαφρά τραυματισμένες. Στο συγκεκριμένο σημείο της σύγκρουσης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει μια αριστερή στροφή με μεγάλη κλίση, όπου δυστυχώς οδηγός του ΙΧ, σφηνώθηκε κάτω από το λεωφορείο.

troheo_1c374.jpg

troheoo_28378.jpg

troheo1_06f93.jpg

troheo2_dac96.jpg

Νεκροί είναι δύο κορίτσια και δύο αγόρια, ηλικίας 20-25 ετών. Τα νεαρά άτομα ήταν σε πάρτι, όπως λένε οι πληροφορίες, όπου μετά το πάρτι αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στο Νέστο και έγινε το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες για τους επιβαίνοντες στο όχημα, η μία κοπέλα ήταν Ρουμάνα και κατοικούσε στην Ξάνθη, η άλλη κοπέλα από τη Χαλκίδα και φοιτήτρια στην Κομοτηνή, ένας υπήκοος Αλβανίας και οι άλλοι δύο νεαροί από την Ελλάδα.