Ελλάδα

Χαλκίδα - Κόρη 63χρονης στο Dnews: «Σκότωσε τη μητέρα μου και την επόμενη μέρα ήταν μέσα στο σπίτι μου»

Χαλκίδα - Κόρη 63χρονης στο Dnews: «Σκότωσε τη μητέρα μου και την επόμενη μέρα ήταν μέσα στο σπίτι μου»
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κόρη της 63χρονης γυναίκας από τη Χαλκίδα από την στιγμή που αποκαλύφθηκε πως ο δολοφόνος της μητέρας είναι ένας παιδικός της φίλος.

Μέσω του δικηγόρου της κ. Θανάση Τάρτη μιλά στο Dnews και αναφέρει μεταξύ άλλων, τη θλίψη που της προκάλεσαν τα σχόλια και οι υπαινιγμοί ότι εκείνη «κρυβόταν» πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της.

«Δεν ήθελα να πιστέψω ότι ο παιδικός μου φίλος σκότωσε τη μητέρα μου. Το σοκ για μένα είναι πολύ μεγάλο. Σκότωσε τη μητέρα μου και την επόμενη μέρα ήταν μέσα στο σπίτι μου και μου συμπαραστεκόταν για το χαμό της μητέρας μου. Προσπαθούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου κι όλοι άφηναν άθλιους και βαρύτατους υπαινιγμούς ότι εγώ ήμουν η υποψήφια δολοφόνος της μητέρας μου και τώρα δεν έχουν τη δύναμη να μου ζητήσουν συγγνώμη. Με χαρακτήριζαν ως τέρας κι αυτός γνώριζε, με τα ίδια χέρια που σκότωσε τη μάνα μου, με τα ίδια χέρια με αγκάλιαζε και με παρηγορούσε. Ήταν μια φιλία που ξεκίνησε όταν ήμασταν παιδιά ακόμα, τον στηρίξαμε κι εγώ και η μητέρα μου, τον είχα σαν αδελφό μου κι αυτός, μας σκότωσε και τις δύο» σημειώνει μέσω του δικηγόρου της στο Dnews.

Όπως ανάφερε ο δικηγόρος της 63χρονης, κ. Τάρτης, γνώριζε εξαρχής ότι η κόρη της δεν είχε καμία σχέση με το έγκλημα της μητέρας της και προσπάθησε από τη πρώτη στιγμή να λάμψει η αλήθεια και να μην κατηγορηθεί άδικα.