Ελλάδα

Φωτογραφίες: Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια

Φωτογραφίες: Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια Φωτογραφία: EUROKINISSI
Tι υποστηρίζει ο γιος του που βρέθηκε δίπλα του και συνελήφθη. Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών.

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον ηλικιωμένο που βρέθηκε απανθρακωμένος στην αυλή του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια, με τις Αρχές να αναζητούν απαντήσεις. 

Ο ηλικιωμένος, όπως σημειώνει η ΕΡΤ, είχε πεθάνει εδώ και περίπου 20 ημέρες και ο 59χρονος γιος του, ο οποίος συνελήφθη, τον έκαψε υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε η σορός του άνδρα:

liosia_4_f5af6.jpg

liosia_3_e6a23.jpg

liosia_2_fba0f.jpg

liosia_1_6901d.jpg

Αργά, το βράδυ της Παρασκευής κλήθηκε η Αστυνομία στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από γείτονες. Σύμφωνα με μαρτυρίες αναδυόταν δυσοσμία από μονοκατοικία στην οδό Αγαμέμνονος 52, όπου διέμεναν γιος και πατέρας.

Την Δευτέρα ή την Τρίτη σύμφωνα με μαρτυρίες ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι είχε κληθεί η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε εκεί το πυροσβεστικό όχημα, εκείνος την είχε σβήσει και εκείνοι έφυγαν χωρίς να κάνουν έλεγχο.

Οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Τα πρώτα λόγια του γιου στους αστυνομικούς

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος, γεννημένος το 1965, αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το πού είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στην συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή.

Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα. Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ανέφερε πως έκαψε τον πατέρα του γιατί δεν είχε χρήματα να τον θάψει. Στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής. Τελευταία φορά που είδαν τον πατέρα οι γείτονες ήταν το Πάσχα, ενώ έκαναν και λόγο για κάποια φορά που ο παππούς τους είχε εκμυστηρευτεί πως τον χτυπούσε ο γιος του.

Ζούσαν στην γειτονιά τα τελευταία περίπου 7 χρόνια, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με την γειτονιά. Ο γιος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ο γιος ήταν ξυπόλυτος και με βρώμικα ρούχα. Κάποιοι γείτονες ανέφεραν ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και ίσως ήταν οικονομικοί οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον γιο.