Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Νέα πρόγνωση για τον καιρό - Πότε έρχονται 36αρια

Σάκης Αρναούτογλου: Νέα πρόγνωση για τον καιρό - Πότε έρχονται 36αρια Φωτογραφία: EUROKINISSI
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών δείχνει ότι ο Ιούνιος μπαίνει δυναμικά και φέρνει ζέστη και υγρασία.

Η εβδομάδα ξεκινάει με καλές καιρικές συνθήκες και όσο εξελίσσεται θα βλέπουμε την θερμοκρασία να παρουσια΄ζει σταδιακή άνοδο, δημιουργώντας συνθήκες που παραπέμπουν για τα καλά σε καλοκαίρι καθώς αναμένεται να δούμε και τα πρώτα 36αρια!

Σε σημερινή του ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας, δίνοντας μάλιστα και ενδεικτικές θερμοκρασίες που αποδεικνύουν πώς και πότε η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

kairos arnaoutoglou 34053

Μάλιστα, στο αναλυτικό πίνακα που παραθέτει αποτυπώνεται η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 3/6 που βλέπουμε και τα πρώτα 36αρια. Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου στη Δυτική και Νότια Ηπειρωτική Ελλάδα όπως και στην Αττική και Κρήτη μακριά από τη θάλασσα υπολογίστε έως και 2-3 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία, στις ορεινότερες περιοχές (500-1000 μέτρα υψόμετρο) 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα, ενώ στα παραθαλάσσια και τα νησιά υπολογίστε 3-5 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αλλά με πιο αυξημένη την σχετική υγρασία. 

Η ανάρτηση του Σάκη Αρανούτογλου

{https://www.facebook.com/photo/?fbid=997723005050727&set=a.251097899713245&locale=el_GR}