Ελλάδα

Δίκη Καμπανού: «Εγώ είμαι αυτός που μαχαίρωσα τον Άλκη στο πόδι» ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος

Δίκη Καμπανού: «Εγώ είμαι αυτός που μαχαίρωσα τον Άλκη στο πόδι» ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος
«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι, αυτό ήταν μια φευγαλέα σκιά που ακόμη δεν το θυμάμαι καλά», παραδέχθηκε ο 2ος κατηγορούμενος στην απολογία του

 Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζονται οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Το θανατηφόρο τραύμα παραδέχτηκε ότι προκάλεσε ο δεύτερος από τους 12 κατηγορούμενους, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας του Άλκη και τραυματισμού των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου.

Ο συνοδηγός του πρώτου από τα τρία οχήματα που έφθασαν στο σημείο ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έπληξε με μαχαίρι το δεξί πόδι του 19χρονου θύματος, με αποτέλεσμα την τρώση της μηριαίας αρτηρίας που τον οδήγησε στο θάνατο σύμφωνα με το GrTimes.

«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι, αυτό ήταν μια φευγαλέα σκιά που ακόμη δεν το θυμάμαι καλά»

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του Άλκη, ζήτω συγγνώμη από τους γονείς του» πρόσθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, το περασμένο Ιανουάριο, ύστερα από σχετική ερώτηση της προέδρου της έδρας για την παραδοχή ή την άρνηση των κατηγοριών, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε πει επί λέξη: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Από τους υπόλοιπους 11 οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιοι ζήτησαν συγγνώμη και άλλοι αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται, διευκρινίζοντας ότι δεν χτύπησαν τον άτυχο Άλκη Καμπανό.