Ελλάδα

Ληστής από... έρωτα 19χρονος στη Λάρισα, μια ιστορία αγάπης με ανήλικη Τουρκάλα

Ληστής από... έρωτα 19χρονος στη Λάρισα, μια ιστορία αγάπης με ανήλικη Τουρκάλα Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Ληστής από... έρωτα φαίνεται πως έγινε ένας 19χρονος στη Λάρισα για τα «μάτια» μιας 14χρονης από την Τουρκία

Θα μπορούσε να είναι ένα σενάριο ταινίας, όμως πρόκειται για μια ιστορία ενός -όπως φάνηκε- μεγάλου νεανικού έρωτα. Ένας νεαρός καταδικάστηκε την Δευτέρα (13/2) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου για ληστεία, ενώ είχε κατηγορηθεί και για την απαγωγή της 14χρονης φίλης του. 

Η ιστορία αφορά δύο παιδιά Ελλήνων και Τούρκων μεταναστών που γνωρίστηκαν στη Γερμανία το 2019 και αποφάσισαν να «κλεφτούν» αφού οι γονείς της 14χρονης ήταν κάθετα αντίθετοι με αυτόν τον δεσμό. Η οικογένεια του 22χρονου σήμερα νεαρού είχε μεταναστεύσει για εργασία στη Γερμανία και αφού οι γονείς της φίλης του δεν του επέτρεπαν να την βλέπει, αποφάσισε να την «κλέψει». Η καταγωγή του νεαρού ηταν από τον Αμπελώνα της Λάρισας και το ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στους παππούδες του 19χρονου τότε αγοριού. Χρήματα όμως δεν υπήρχαν για να ζήσουν και ο 19χρονος αποφάσισε να κάνει ληστεία….

Η υπόθεση του έρωτά τους αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο για τη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο της Λάρισας και διαπίστωσαν ότι μαζί του διέμενε και η 14χρονη, την οποία έψαχνε η οικογένειά της και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί και σχετικό σήμα από τις γερμανικές αρχές!

Πώς εντοπίστηκε το ερωτευμένο ζευγάρι

Όπως αναφέρει το gegonota.news, στις 17 Ιανουαρίου του 2019 ο 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε ενεχυροδανειστήριο στην πόλη της Λάρισας, από όπου αφαίρεσε 2.115 ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των παππούδων του, όπου έκπληκτοι οι αστυνομικοί εντόπισαν την 14χρονη, με την οποία δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν στα γερμανικά και εξήγησαν οι ηλικιωμένοι συγγενείς του νεαρού τι είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, η αστυνομία έκανε αναζήτηση στις διεθνείς βάσεις δεδομένων για τα ανήλικα παιδιά που αναζητούνται και κατάλαβαν ότι έχουν μπροστά τους ένα παιδί που το έψαχναν οι γονείς του.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε διαμέρισμα της εκκλησίας όπου η κοινωνική λειτουργός και η Εισαγγελία δρομολόγησαν τις διαδικασίες για την επιστροφή της στη Γερμανία. Την μικρή την παρέλαβε ο πατέρας της.

Λίγες ημέρες μετά και εφόσον ο νεαρός είχε αφεθεί ελεύθερος από τις Αρχές αναχώρησε για την Γερμανία. Χθες ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.