Αθλητισμός

Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού

Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού Φωτογραφία: eurokinissi
Αρκετοί υποστηρικτές των «πρασίνων» ταξίδεψαν στη Μπολόνια, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ωστόσο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα εισιτήρια του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μία δύσκολη αποστολή στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague (21:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες ενόψει των πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στην Μπολόνια την Βίρτους (Παρασκευή 29/3, 21:30) για την 32η αγωνιστική και με νίκη στην πόλη όπου έραψαν στη φανέλα το τρίτο αστέρι (το 2002), θα έχουν κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα από τα τρία που χρειάζονται ώστε να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, αλλά και τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

{https://twitter.com/paobcgr/status/1773690581434180068}

Κάποιοι έκαναν το ταξίδι ελπίζοντας πως θα βρουν... άκρη για να μπουν στο γήπεδο λίγο πριν το τζάμπολ, ενώ άλλοι είχαν κλείσει εισιτήριο από διαδικτυακές πλατφόρμες που συνεργάζονται με τη Βίρτους και εξασφάλισαν τη θέση τους στη «Virtus Segafredo Arena» ανάμεσα σε φίλους της ιταλικής ομάδας. Αλλά τα πράγματα κύλησαν κάπως διαφορετικά...

Κι αυτό γιατί ανήμερα του αγώνα περίμενε πολλούς από αυτούς μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς η Βίρτους Μπολόνια αποφάσισε να ακυρώσει λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης τα εισιτήρια όσων τα είχαν κλείσει με ελληνική ταυτότητα και να τους επιστρέψει τα χρήματα.

Βέβαια, πέρα από κάποιους Έλληνες που μένουν στην Ιταλία, πολλοί έκαναν το δαπανηρό ταξίδι στην Μπολόνια έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο του αγώνα και με μια πρωτοφανή απόφαση η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, τους αφήνει εκτός γηπέδου.