Ελλάδα

Ζάκυνθος: Μητέρα κακοποιούσε τα παιδιά της, η αποκάλυψη μετά την αυτοκτονία του πατέρα

Ζάκυνθος: Μητέρα κακοποιούσε τα παιδιά της, η αποκάλυψη μετά την αυτοκτονία του πατέρα
Ακόμη μία σοβερή υπόθεση κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας αυτή την φορά στο νησί της Ζακύνθου: Η σοκαριστική αποκάλυψη μετά την αυτοκτονία 49χρονου πατέρα

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν το ακόμη μεγαλύτερο δράμα που ζουν δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 12 ετών, των οποίων ο πατέρας αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το imerazante.gr, αποκαλύφθηκε πως τα παιδιά του 49χρονου άνδρα - που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι - έφυγαν από το σπίτι στο οποίο ζούσαν με την μητέρα τους, ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Τότε ήταν που έγινε γνωστό πως η 49χρονη μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της εδώ και 3 χρόνια.

Η γυναίκα - στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια - ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, με αποτέλεσμα η μητέρα να συλληφθεί και τα παιδιά να διακομιστούν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Μετά από εξέταση των ιατρών, μάλιστα, διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται τώρα να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το ΑΤ Αλυκών.