Πολιτική

Άγρια κόντρα Πλεύρη - Ηλιόπουλου στο Twitter για Μπελέρη

Άγρια κόντρα Πλεύρη - Ηλιόπουλου στο Twitter για Μπελέρη Φωτογραφία: eurokinissi
«Ο κύριος Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα», σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Κύριε Ηλιοπουλε μην ταράζεστε και βγάζετε τον εαυτό σας», απάντησε ο Θάνος Πλεύρης.

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην Υπουργού Υγείας και βουλευτή Α Αθηνών Θάνου Πλεύρη και του Νασου Ηλιόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την άμεση απελευθέρωση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη.

Το tweet του Θάνου Πλεύρη αναφέρει ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο @n_iliopoulos άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε «Ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η "Ανοιχτή Πόλη" από κοινού με την "Λαϊκή Συσπείρωση" στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος».

Ο πρώην υπουργός επανήλθε κάνοντας την εξής ερώτηση «Ο Νάσος Ηλιόπουλος καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει» .

Ο κ. Ηλιόπουλος εξοργίστηκε και απάντησε «Ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις "κατά" στα πρακτικά έλα να μας πεις».

Ο Υπουργός απάντησε «Κε Ηλιοπουλε μην ταράζεστε και βγάζετε τον εαυτό σας. Όταν δεν ψηφίζεις υπέρ ενός ψηφίσματος το καταψηφίζεις γιατί εάν δεν ψηφίσει κανένας δεν περνά. Απαντήστε λοιπόν γιατί δεν το ψηφίσατε και συγκεκριμένα τι σας ενόχλησε στο ψήφισμα θα μας πείτε ή μόνο βρισιές;»

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων σε σχετικό δελτίο τύπου που έβγαλε αναφέρει ότι το ψήφισμα καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.