Πολιτική

Ο Ανδρουλάκης βάζει οριστικό τέλος σε συγκυβέρνηση με ΝΔ, «Στόχος να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη»

Ο Ανδρουλάκης βάζει οριστικό τέλος σε συγκυβέρνηση με ΝΔ, «Στόχος να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη» Φωτογραφία: Eurokinissi
Ξεκάθαρος πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ξεκάθαρος πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μάλιστα, το υποστήριξε αυτό λέγοντας πως ακόμα και αν λείπουν 2-3 έδρες για να σχηματιστεί κυβέρνηση, δεν θα υποστηρίξει συγκυβέρνηση και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι επενδύει στον φόβο.

«Στόχος μας», όπως ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης «είναι να γίνουμε πλειοψηφική δύναμη στον προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε. Μίλησε για «καθαρή νίκη» της Νέας Δημοκρατίας και σημείωσε ότι είναι πρωτοφανής η διαφορά των 20 μονάδων που εξασφάλισε στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας την ευθύνη για αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ακόμη ότι το κόμμα του έκανε παραγωγική αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια, απαριθμώντας κρίσιμα νομοσχέδια τα οποία υπερψήφισε το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν τα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε παραδειγματικά την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και την επέκταση του φράκτη στον Έβρο.