Πολιτική

Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: «Ένοχος ένοχο ου ποιεί» - Ξεκινά άμεσα η συζήτηση για την πρόταση μομφής

Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: «Ένοχος ένοχο ου ποιεί» - Ξεκινά άμεσα η συζήτηση για την πρόταση μομφής
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης «καλωσόρισε» την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε να αρχίσει άμεσα η συζήτηση στη Βουλή.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, στην παρέμβασή του στην Ολομέλεια για το ζήτημα των παρακολουθήσεων, «καλωσόρισε» την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Γεραπετρίτης ζήτησε να αρχίσει άμεσα η συζήτηση στη Βουλή. Έτσι, ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιστρέψει από την περιοδεία του στην Κρήτη, καθώς η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 18.00 σήμερα.

Ο υπουργός Επικρατείας ξεκίνησε τη δήλωση του επικαλούμενος τον Λυσία (στο λόγο του «Υπέρ του Αδυνάτου»), λέγοντας ότι «είναι μεγάλη ευκαιρία που μας δίνετε και σας ευγνωμονούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να αντιπαρατεθούμε το επόμενο τριήμερο σε επίπεδο δημοσίων πολιτικών και να δούμε πράγματι εάν η παρούσα κυβέρνηση έχει επιτελέσει όλα αυτά τα δεινά για τα οποία την μέμφεστε».

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Βγάλατε ήδη πόρισμα, “είστε αμετάκλητα ένοχοι”, ούτε ο Άρειος Πάγος να ήσασταν κ. Τσίπρα» και υπογράμμισε εμφατικά: «Ένοχος ένοχο ου ποιεί».

«Είναι μεγάλη ευκαιρία που μας δίνετε και σας ευχαριστούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να αντιπαρατεθούμε το επόμενο τριήμερο» είπε τόνισε προς τον κ. Τσίπρα: «Σας είχαμε χάσει, υπήρχε μερική αφωνία και δεν ήταν από ίωση».