Life

Αυτό είναι το πιο μισητό ριάλιτι του Netflix

Αυτό είναι το πιο μισητό ριάλιτι του Netflix Φωτογραφία: Netflix
Οι κριτικοί αποφάνθηκαν για το «Buying London» του Netflix, που ξεκίνησε να προβάλλεται μόλις την Τετάρτη.

Το ριάλιτι «Buying London» προβάλλεται στο Netflix και ήδη οι τηλεκριτικοί το έχουν χαρακτηρίσει ως το πιο μισητό σόου

Το «Buying London» είναι εμπνευσμένο από το αντίστοιχο αμερικάνικο «Selling Sunset» που ήταν επιτυχία όμως, και ακολουθεί μία ομάδα από μεσίτες που πωλούν πανάκριβες περιουσίες στο Λονδίνο. Επικεφαλής είναι ο μεγιστάνας ακινήτων Daniel Daggers.

Το ριάλιτι κυκλοφόρησε στο Netflix την Τετάρτη αλλά οι κριτικοί πρόλαβαν να το κατακεραυνώσουν. Ο Guardian του έδωσε μηδέν αστεράκια και το χαρακτήρισε ως «ίσως το πιο μισητό τηλεοπτικό σόου που έχει γίνει ποτέ».

«Σιχαίνομαι το γεγονός ότι για να κορυφωθεί η συγκίνηση βάζει γυναίκες να έχουν κόντρες μεταξύ τους. Σιχαίνομαι το γεγονός ότι κάνει την ταινία του Richard Curtis, «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» να μοιάζει σαν ένα αισχρό ντοκιμαντέρ για τους κακόφημους δρόμους τππυ Λονδίνου, μισώ τη σχέση που δείχνει με τους δισεκατομμυριούχους και το κακό γούστου του, τους δήθεν celebrities» έγραψε ο Guardian.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε το Netflix που έκανε και σχετική ανάρτηση για τη μηδενική βαθμολογία.

«Ίσως το πιο μισητό τηλεοπτικό σόου που έγινε ποτέ. Προκαλεί εσκεμμένα το δράμα, εντός και εκτός οθόνης. Το Buying London είναι τότα διαθέσιμο» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του το Netflix.

{https://twitter.com/NetflixUK/status/1793272421404819470}

Αντίστοιχα κάκιστη ήταν και η κριτική στο Telegraph που το αποκάλεσαν «κατασκευασμένη, απαίσια, τηλεόραση…το όλο πράγμα παίζει λες και είναι μακρόσυρτο reel στο Instagram». Ωστόσο η Evening Standard, είχε καλύτερη αντιμετώπιση. «Το κοινό εδώ είναι έτοιμο για κουτσομπολιό. Η ίντριγκα, οι τσακωμοί το δράμα» έγραψε.

{https://www.youtube.com/watch?v=7IJRrveINqk&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title}