Life

Η Κέιτι Πέρι δεν πήγε στο Met Gala, αλλά η AI ξεγέλασε μέχρι και τη μητέρα της

Η Κέιτι Πέρι δεν πήγε στο Met Gala, αλλά η AI ξεγέλασε μέχρι και τη μητέρα της Φωτογραφία: INSTAGRAM
Όχι, η Κέιτι Πέρι δεν πόζαρε στους φωτογράφους στο Met Gala. Η τεχνητή νοημοσύνη έκανε πάλι το «θαύμα» της.

Όπως κάθε χρόνο, πολλοί διάσημοι έδωσαν το παρών στο Met Gala. Η Κέιτι Πέρι δεν ήταν ανάμεσά τους. Έπρεπε να δουλέψει, όπως έγραψε στο Instagram.

Όμως, στα social media κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας από τη μεγάλη βραδιά. Ήταν βέβαια προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. Αλλά το αποτέλεσμα ξεγέλασε ακόμα και τη μητέρα της Κέιτι Πέρι, την Μέρι Χάντσον.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε στο Instagram δύο από αυτές τις φωτογραφίες. Στην πρώτη, φορά μία κρεμ μακριά τουαλέτα με λουλούδια, που φαινόταν να ταιριάζει απόλυτα στο φετινό θέμα του Met Gala, που ήταν «Garden of Time», μια αναφορά στο διήγημα του Τζέιμς Γκρέιαμ Μπάλαρντ του 1962.

Η φωτογραφία της είναι σχετικά αξιοπρεπής, σχολιάζουν οι New York Times, αλλά το πρόβλημα ήταν το χαλί. Φέτος ήταν πράσινο και με αληθινά φυτά και λουλούδια. Στη φωτογραφία το χαλί έχει λάθος χρώμα και λείπουν τα λουλούδια.

Στη δεύτερη φωτογραφία που υποτίθεται ότι είναι της Κέιτι Πέρι από το Met Gala, η τραγουδίστρια φορά ένα τοπ σαν κορσέ και μια κοντή φούστα που μοιάζει φτιαγμένη από φυτά. Σε αυτή την περίπτωση το χαλί έχει το σωστό χρώμα και το πρόσωπό της φαίνεται αρκετά αληθινό.

Πάντως, η μητέρα της πείστηκε ότι η κόρη της έδωσε το παρών στη μεγάλη βραδιά και της έστειλε μήνυμα που έγραφε ότι φόρεσε μια υπέροχη τουαλέτα. ««Μαμά, η AI σε ξεγέλασε κι εσένα, πρόσεχε», της απάντησε η Κέιτι Πέρι.

{https://www.instagram.com/p/C6pivKUNWxQ/?hl=en&img_index=1}