Life

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα είναι αρκετά αισιόδοξα.

Αισιόδοξα είναι τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Καθημερινά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης, καθώς οι γιατροί έχουν μειώσει τις τελευταίες μέρες την καταστολή και φαίνεται ότι ανταποκρίνεται σε απλές οδηγίες και να ανοιγοκλείνει τα μάτια του σε ερεθίσματα που ΄δεχεται. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά αποκαθίστανται οι νευρολογικές του λειτουργίες.

Ματίνα Παγώνη: «Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ξυπνήσει, έχει ανοιχτά μάτια και αντιδρά στα ερεθίσματα»

Σε σημερινές τηλεοπτικές της δηλώσεις η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, ανέφερε ότι ο τραγουδιστής πάει καλά και έχει τη δική του αναπνοή. Οι γιατροί έχουν μειώσει αρκετά τα φάρμακα που του χορηγούν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όπως πρόσθεσε, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ξυπνήσει αλλά χρειάζεται χρόνο, υπομονή και ψυχραιμία. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων υπάρχει αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του, όπως περιστατικά όπως αυτό χρειάζονται υπόμονή.

Σχετικά με την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ανέφερε πώς “έχει ξυπνήσει, έχει ανοιχτά μάτια κανονικά, έχει δική του αναπνοή και αντιδρά στα ερεθίσματα. Θέλει χρόνο όπως θέλουν χρόνο όλα αυτά τα περιστατικά στις μονάδες και σιγά σιγά περιμένουν οι γιατροί να εξελιχθεί καλά η κατάσταση”. Όπως είπε αντιδρά σε βαριά ερεθίσματα, δεν επικοινωνεί ακόμη. 

Ακόμη είπε πως θα παραμείνει στην εντατική, θα γίνονται εξετάσεις και υπάρχει αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του.