Ελλάδα

ProntoPegno: Ο αξιόπιστος συνεργάτης για ενεχυροδανεισμό και προστασία των πολύτιμων αντικειμένων σας

ProntoPegno: Ο αξιόπιστος συνεργάτης για ενεχυροδανεισμό και προστασία των πολύτιμων αντικειμένων σας
Είστε έτοιμοι να προστατέψετε τα τιμαλφή σας αυτό το καλοκαίρι;

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, πολλοί από εμάς σχεδιάζουμε να πάμε διακοπές, να επισκεφτούμε την οικογένεια μας ή απλά να απολαύσουμε τις ηλιόλουστες μέρες μακριά από το σπίτι. Ενώ αξιοποιείτε στο έπακρο τη σεζόν, έχετε σκεφτεί να διατηρήσετε τα τιμαλφή σας ασφαλή; Είτε πρόκειται για κοσμήματα, ρολόγια πολυτελείας ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα, η σιγουριά ότι είναι ασφαλή μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία. Η ProntoPegno προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία ασφαλείας που παρέχει ασφαλή αποθήκευση με ασφαλιστική κάλυψη ακόμη και για τα πιο μικρά χρονικά διαστήματα.

Γιατί να επιλέξετε την Υπηρεσία Ασφαλούς Φύλαξης της ProntoPegno

Η ProntoPegno, κορυφαίο όνομα στον κλάδο του ενεχυροδανεισμού, επεκτείνει την τεχνογνωσία της παρουσιάζοντας μια εξειδικευμένη υπηρεσία ασφαλούς φύλαξης. Αυτή η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα τιμαλφή σας ασφαλή όσο λείπετε, προσφέροντας το ίδιο επίπεδο εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού για το οποίο φημίζεται η ProntoPegno. Η υπηρεσία ασφάλειας/αποθήκευσης που προσφέρει η ProntoPegno είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα, καθώς παρόμοιες υπηρεσίες που παλαιότερα προσφέρονταν από τράπεζες σχεδόν δεν υφίστανται, και στην περίπτωση που παρέχονται, παρέχονται σε πολύ υψηλή τιμή.

image00007_4ee62.JPG

Ο Νικόλαος Κερμελής, Country Manager της ProntoPegno, δήλωσε: «Στην ProntoPegno, καταλαβαίνουμε ότι τα τιμαλφή σας έχουν συναισθηματική όσο και χρηματική αξία. Η υπηρεσία μας Ασφαλούς Φύλαξης διασφαλίζει ότι αυτά τα αντικείμενα προστατεύονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, παρέχοντάς σας την ελευθερία να απολαύσετε το καλοκαίρι σας με ηρεμία».

Εδρεύοντας στις εγκαταστάσεις μιας πρώην τράπεζας, η ProntoPegno στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της σε χώρους γεμάτους ιστορία, όπου το θησαυροφυλάκιο υψηλής ασφάλειας μαρτυρά τη δέσμευση της επιχείρησης να προστατεύει πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία. Για να το δείτε, πρέπει να πάτε στο υπόγειο της τράπεζας, στο οποίο μπαίνοντας θα αντικρύσετε την επιβλητική θωρακισμένη πόρτα της βρετανικής μάρκας Chubb. Μέσα στα αδιαπέραστα τείχη του θησαυροφυλακίου, τα πιο πολύτιμα υπάρχοντα των πελατών βρίσκουν ένα ασφαλές καταφύγιο στο οποίο η πρόσβαση είναι αυστηρά περιορισμένη. Όλα τα αντικείμενα είναι αριθμημένα και ασφαλισμένα.

Πώς λειτουργεί;

Μια απλή και βολική διαδικασία:

  1. Φέρτε τα τιμαλφή σας: Επισκεφτείτε το υποκατάστημά της ProntoPegno στην οδό Σόλωνος 75, στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί τα αντικείμενά σας.
  2. Επαγγελματική αξιολόγηση: Οι ειδικοί μας θα αξιολογήσουν τα πολύτιμα αντικείμενά σας για να σας εξασφαλίσουν ακριβή τεκμηρίωση και αποτίμηση.
  3. Απόκτηση ρευστότητας: Αφού εξετάσουν τα τιμαλφή σας, οι εκτιμητές μας θα σας πουν το μέγιστο ποσό που θα μπορούσατε να λάβετε με τη μορφή δανείου για την περίοδο που θα επιλέξετε να φυλάξετε τα τιμαλφή σας στο χρηματοκιβώτιό μας. Μπορείτε να επιλέξετε λιγότερο ή περισσότερο από αυτό, καθώς και τη διάρκεια της χρηματοδότησης αποθήκευσης. Αυτό θα καθορίσει το συνολικό ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε όταν έρθετε να παραλάβετε τα αντικείμενά σας.
  4. Ασφαλής αποθήκευση: Τα τιμαλφή σας αποθηκεύονται στα θησαυροφυλάκια υψηλής ασφαλείας μας με 24ωρη επιτήρηση και προηγμένα μέτρα προστασίας.
  5. Ασφαλιστική κάλυψη: Παρέχουμε ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για τα είδη σας, διασφαλίζοντας την ασφάλειά τους.

image00018_fd0c4.JPG

Ο Νικόλαος Κερμελής εξηγεί: «Η υπηρεσία αποθήκευσής μας έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτη. Είτε θέλετε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας για λίγες μέρες είτε αρκετές εβδομάδες, καλύπτουμε τις ανάγκες σας με διαφανείς και δίκαιους όρους. Και με την ασφαλιστική μας κάλυψη, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα τιμαλφή σας προστατεύονται από τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα».

Γιατί είναι σημαντική η ασφάλιση

Η ασφάλιση αποτελεί ουσιαστικό μέρος της υπηρεσίας ασφαλείας μας. Παρέχει ένα δίχτυ οικονομικής ασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι η αξία των αντικειμένων σας προστατεύεται στην σπάνια περίπτωση κάποιου ατυχήματος. Αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας ξεχωρίζει την ProntoPegno από άλλες επιλογές αποθήκευσης.

Ο Νικόλαος Κερμελής προσθέτει: «Η πολιτική ασφάλισής μας είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες της αγοράς. Αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και εξυπηρέτησης πελατών. Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι ότι τα τιμαλφή τους βρίσκονται στα καλύτερα χέρια».

Είστε έτοιμοι να προστατέψετε τα τιμαλφή σας αυτό το καλοκαίρι; Επικοινωνήστε σήμερα με την ProntoPegno για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.