Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Θρήνος στην κηδεία της 40χρονης - Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Θρήνος στην κηδεία της 40χρονης - Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της
Όλος ο δρόμος γέμισε από συγγενείς και φίλους - Τη Δευτέρα (20/5) απολογείται ο καθ' ομολογίαν δράστης.

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και τα παιδιά της θανούσης συνόδευσαν το αγαπημένο τους πρόσωπο, στην τελευταία του κατοικία στην πατρίδα τους, την Αλβανία. Τα παιδιά της Ενκελέιντα ακολουθούσαν το φέρετρο της μητέρας τους, ενώ όλος ο δρόμος γέμισε από συγγενείς και φίλους που ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Στο χωριό Άλικοκ της Αλβανίας όπου έγινε η κηδεία της 40χρονης, τα αναγγελτήρια της κηδείας με τη φωτογραφία της γέμισαν τους τοίχους. Πάνω έγραφαν: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας ανθρώπου».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, στην κηδεία της μητέρας του παρέστη και ο ανήλικος γιος της, ύστερα από παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας, καθώς ήταν τέτοιο το μίσος του 50χρονου καθ' ομολογίαν δράστη, που δεν τον άφηνε να πάει.

«Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές των δύο παιδιών»

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρύζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε, νωρίτερα σε δηλώσεις της, η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους για την κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Πότε απολογείται ο δολοφόνος

Τη Δευτέρα (20/5) απολογείται ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, με τον εισαγγελέα να του έχει ασκήσει ήδη δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τον νόμο περί όπλων.