Ελλάδα

Κερατσίνι: Επίθεση με τραυματισμούς μεταξύ μαθητών στο πάρκο

Κερατσίνι: Επίθεση με τραυματισμούς μεταξύ μαθητών στο πάρκο Φωτογραφία: eurokinissi
Ο πατέρας και ο αδελφός από τους τραυματίες, μπήκαν στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου και ξυλοκόπησαν αυτούς που χτύπησαν τους συγγενείς τους.

Μία λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε πέντε μαθητές διαφορετικών σχολείων σε πάρκο του Κερατσινίου το πρωί της Δευτέρας, πήρε διαστάσεις και μετατράπηκε σε συμπλοκή.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο 18χρονοι από το ένα σχολείο ενώ οι τρεις ανήλικοι πήραν τη αλυσίδα ενός εκ των τραυματιών.

Οι δύο τραυματίες πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Α.Τ. Κερατσινίου-Δραπετσώνας για να κάνουν καταγγελία.

Υπήρξε όμως και συνέχεια. Ο πατέρας και ο αδελφός ενώς εκ τραυματιών μπήκαν στο πρώτο ΕΠΑΛ Κερατσινίου όπου είχαν πάει οι τρεις μαθητές και τους χτύπησαν ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν.

Οι τρεις μαθητές που δέχθηκαν την επίθεση πήγαν στο ίδιο τμήμα για να κάνουν καταγγελία. Λίγο αργότερα συνελήφθησαν πατέρας και γιος ενώ συνελήφθησαν και οι πέντε μαθητές που ενεπλάκησαν στον αρχικό καυγά. Κατά τις έρευνες που έγιναν στο πάρκο βρέθηκε η αλυσίδα η οποία στον κάτοχό της.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα απολογηθούν την Παρασκευή.