Ελλάδα

«Το έχω μετανιώσει, ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών», λέει η 20χρονη που έκαψε το σπίτι φίλης της

intime intime
Μετανιωμένη εμφανίστηκε η 20χρονη, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε βάλει φωτιά κι είχε κάψει το σπίτι φίλης της στη Χαλκιδική λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε ερωτευτεί ένα παιδί, με το οποίο όμως δεν είχαν σχέση.

«Ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κάτι, ότι αν δεν το έκανα θα πάθαινα κάτι εγώ»

«Βγήκαμε έξω, όλοι μαζί παρέα, είχαμε καταναλώσει πολύ αλκοόλ και εγώ τότε έκανα και χρήση ναρκωτικών. Όταν φύγαμε τον είδα που έφυγε με τη φίλη μου, είδα ότι την γλυκοκοίταζε. Πήγα στο σπίτι της και είδα ότι δεν ήταν εκεί. Πήγα στο σπίτι εκείνου και είδα τα παπούτσια της έξω από την πόρτα. Άρχισα να χτυπάω την πόρτα, αλλά δε μου άνοιγε κανείς», είπε αρχικά η 19χρονη στις Αληθείς με τη Ζήνα.

Εκείνη τη στιγμή θόλωσε από τη ζήλεια, ενώ δεν ήταν σε θέση να σκεφτεί λογικά, λόγω του αλκοόλ και των ναρκωτικών.

«Πήγαμε με τη φίλη μου στο περίπτερο και πήρα το οινόπνευμα. Ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κάτι, ότι αν δεν το έκανα θα πάθαινα κάτι εγώ. Πήγα στο σπίτι της κοπέλας και του έβαλα φωτιά», συνέχισε η 19χρονη.

Όπως είπε το έχει μετανιώσει, όμως εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να σκεφτεί λογικά.

«Αν μου συνέβαινε τώρα που έχω ξεκόψει από τα ναρκωτικά, που δουλεύω κι έχω ξεκόψει και από τις κακές παρέες δε θα το έκανα, δε σκεφτόμουν καθαρά τότε», είπε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μετά το περιστατικό συνέχισε να κάνει παρέα με την κοπέλα, της οποίας το σπίτι έκαψε, κρυφά από τους γονείς τους.

Η 19χρονη αναμένεται να δικαστεί σε λίγο καιρό, ενώ η φίλη της που ήταν μαζί της και ήταν ενήλικη καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη ως συνεργός σε εμπρησμό.