Ελλάδα

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: «Είμαι σίγουρος ότι είχαν σχέσεις», δήλωσε ο δράστης

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: «Είμαι σίγουρος ότι είχαν σχέσεις», δήλωσε ο δράστης
Ο 63χρονος δολοφόνος στην Κάτω Αχαΐα, επέμεινε μετά την αποτρόπαια πράξη του, στη δική του εκδοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr , ο δράστης είπε χθες στον ανακριτή Πατρών:

«Εψαχνα καιρό να βρω αποδείξεις, αλλά πάντα «ξεγλιστρούσαν»

Είμαι σίγουρος, όμως, ότι είχαν σχέσεις. Περίμενα ότι θα με διαβεβαίωνε πως θα ξεκόψει. Αντί να μου δώσει τον λόγο του, με κοίταξε ειρωνικά. Θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε…».

Για το φονικό, χαρακτηριστικό και ανατριχιαστικό είναι το σχόλιο έμπειρου αξιωματικού της Αστυνομίας , στην «Πελοπόννησο». «Τον έσφαξε στο… γόνατο, τον κατακρεούργησε, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο φρικτό θέαμα…».

Οι οικογένειες δράστη και θύματος μένουν σε κοντινή απόσταση. Παντρεμένοι και οι δύο, με 3 παιδιά και νύφες ο καθένας και με μεγάλα σόγια, κάτι που ώθησε την ΕΛΑΣ να λάβει αμέσως έκτακτα – προληπτικά μέτρα, αφού η κατάσταση «μύριζε μπαρούτι» και συγγενείς του νεκρού εκτόξευσαν κατάρες και απειλές, «υπόσχονταν» δε εκδίκηση!

Γι΄ αυτό η οικογένεια του δράστη ήδη φιλοξενείται σε γειτονικό νομό, με τη σύζυγό του δράστη να λέει στους αστυνομικούς : «Επεσα από τα σύννεφα, που για έναν ανύπαρκτο λόγο σκότωσε ο άνδρας μου τον γείτονά μας…».

Στα κρατητήρια της Κάτω Αχαΐας ο φονιάς ήταν ήρεμος και έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει την ειδεχθή πράξη του. «Τον σκότωσα και τώρα θα πληρώσω…», φέρεται να είπε σε αστυνομικούς.