Ελλάδα

Θάνατος 22χρονης αθλήτριας στην Κομοτηνή: Τι απαντά η θεία της για το εμβόλιο

Θάνατος 22χρονης αθλήτριας στην Κομοτηνή: Τι απαντά η θεία της για το εμβόλιο
Η θεία της 22χρονης δήλωσε πως η 22χρονη δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς ορισμένοι είπαν πως το εμβόλιο ευθύνεται για τον θάνατο της νεαρής.

Σε δηλώσεις σχετικά με το αν η 22χρονη αθλήτρια που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν εμβολιασμένη, προέβη η θεία της καθώς υπάρχουν φήμες σχετικά με το αν αυτό ευθύνεται τελικά για το θάνατο της.

Όπως ανέφερε η 22χρονη δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, καθώς ορισμένοι είπαν πως το εμβόλιο ευθύνεται για τον θάνατο της νεαρής.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δήλωσε ότι «έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει.

Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» και πρόσθεσε ότι «ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν».

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της αθλήτριας το συνέταξε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης, Νικόλαος Κηφνίδης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τον κ. Κηφνίδη, αίτιο θανάτου της 22χρονης, η οποία κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης, δεν εντοπίστηκε από τη μακροσκοπική εξέταση, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.