Αθλητισμός

Απεργία στην Cosmote TV: Τι θα γίνει με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Απεργία στην Cosmote TV: Τι θα γίνει με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ΜΜΕ και την Επικοινωνία (ΠΟΕΣΥ) ανακοίνωσε απεργία για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στο Cosmote TV. Η απεργία θα διαρκέσει από τις 6:00 π.μ. την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έως τις 6:00 π.μ. τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε να προκηρύξει 24ωρη απεργία για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην Cosmote, από τις 6:00 π.μ. την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έως τις 6:00 π.μ. την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Αυτή η απόφαση έχει ως αποτέλεσμα την αναμενόμενη αναστολή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη Super League, καθώς οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το παιχνίδι θα συμμετέχουν στην απεργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν αυτή την απεργία, καθώς η συλλογική και οργανωμένη δράση είναι ο μόνος τρόπος να επιλυθούν τα επίμονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τα αιτήματα των εργαζομένων

  • Επανακαθορισμός των όρων των συμβάσεων εργασίας,
  • Καταβολή αμοιβής για νυχτερινή απασχόληση και εργασία την Κυριακή, και τέλος
  • Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων καθώς και αποζημίωσης για εργασία σε ημέρες εβδομαδιαίας ανάπαυσης και εργασία εκτός έδρας