Πολιτική

Τέλος ο Γκρίνμπεργκ, το προανήγγειλε ο Μαρινάκης

Τέλος ο Γκρίνμπεργκ, το προανήγγειλε ο Μαρινάκης Φωτογραφία: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Τι απάντησε ο Μαρινάκης για τον τρόπο που πληρωνόταν ο Γκρίνμπεργκ.

Ο Παύλος Μαρινάκης προανήγγειλε την αποχώρηση του συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η συνεργασία ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου, απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών για το πώς πληρώνεται ο Σταν Γκρίνμπεργκ.

«Ο κ. Γκρίνμπεργκ- μάλιστα νομίζω ότι ολοκληρώνεται γιατί τελείωσαν και οι εκλογές- ήταν με σύμβαση η οποία λογικά τελειώνει στο τέλος Ιουνίου, με τη Νέα Δημοκρατία», απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Πληρωνόταν μηνιαίως με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε το απόσπασμα στο 47:40 του βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=0S4I-kRpMXA&t=2857s}

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει η κυβέρνηση αναλυτικές εξηγήσεις για την αμοιβή του Γκρίνμπεργκ

Η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη για τον Σταν Γκρίνμπεργκ δεν κάλυψε τον ΣΥΡΙΖΑ, που κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει αναλυτικές εξηγήσεις για την αμοιβή του συμβούλου επικοινωνίας του πρωθυπουργού.

«Τα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να δώσει πλήρεις και αναλυτικές εξηγήσεις, τόσο για το ύψος της αμοιβής, όσο και για το είδος της σύμβασης που έχει συνάψει με τον κ. Γκρίνμπεργκ», επεσήμανε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει άμεσα «όχι μόνο τα τιμολόγια, για τα οποία έκανε λόγο ο κ. Μαρινάκης, αλλά και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που αφορούν την επαγγελματική σχέση του συγκεκριμένου σύμβουλου επικοινωνίας με το κόμμα και την κυβέρνησή του. Όλα στο φως εδώ και τώρα».