Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Νέο βίντεο στο TikTok - Πρόβατα, κάλτσες και φραστικές επιθέσεις

Στέφανος Κασσελάκης: Νέο βίντεο στο TikTok - Πρόβατα, κάλτσες και φραστικές επιθέσεις Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Το βίντεο για την περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλία, ενόψει των ευρωεκλογών 2024.

Η προεκλογική εκστρατεία των προέδρων των κομμάτων ενόψει των ευρωεκλογών 2024 «φουντώνει» και στο TikTok, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε νέο βίντεο, για την περιοδεία του στη Θεσσαλία.

Στο βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλένει τα δόντια του, μαζεύει τις κάλτσες του στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και δείχνει να ενθουσιάζεται όταν το αυτοκίνητό του συναντά πρόβατα.

Μεταξύ άλλων, απαντά και ερωτήσεις και σε μία από τις οποίες επισημαίνει ότι δεν τον αγκαλιάζουν όλοι στις επισκέψεις του, αλλά υπάρχουν και «φραστικές επιθέσεις».

«Υπάρχει και κόσμος που αρνείται να μου σφίξει το χέρι, αλλά εντάξει. Εγώ δεν έχω ενοχλήσει πιστεύω κανέναν στη χώρα μας, ένα ευρώ δεν έχω πάρει, πραγματικά να προσφέρω θέλω εάν αυτό ενοχλεί κάποιον, το σέβομαι», συμπληρώνει.

@skasselakis

Περιοδεία στη Θεσσαλία!

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Στέφανος Κασσελάκης: Συνέχεια σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του για τις ευρωεκλογές 2024 και αύριο, Τετάρτη, θα επισκεφθεί διαδοχικά την Ξάνθη, τη Δράμα και την Καβάλα.

Το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει στην αγορά της Ξάνθης, το μεσημέρι θα βρεθεί στη Δράμα και το απόγευμα, αφού επισκεφθεί το κέντρο της Καβάλας, θα παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος.