Πολιτική

Στη Σύρο η πρώτη στάση της «περιοδείας - κρουαζιέρας» του Στέφανου Κασσελάκη

Στη Σύρο η πρώτη στάση της «περιοδείας - κρουαζιέρας» του Στέφανου Κασσελάκη Φωτογραφία: X
Η ναυτική περιοδεία Κασσελάκη περιλαμβάνει τα νησιά του Αιγαίου.

Τη λεγόμενη «ναυτική περιοδεία» στα νησιά του Αιγαίου ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Η αναχώρηση έγινε σήμερα, με καθυστέρηση λόγω ανέμων και η πρώτη επίσκεψη είναι η Σύρος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση για την περιοδεία του, στην οποία αναφέρει ότι είναι κάτι «που δεν έχει κάνει ποτέ» κανένας πολιτικός. «Μπροστά μας όλο το Αιγαίο, για 10 ολόκληρες ημέρες. Πάνω από 1.000 ναυτικά μίλια», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες», ανέφερε ακόμα μεταξύ άλλων.

{https://x.com/skasselakis/status/1781741888875171905}

Την Κυριακή 21 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρεθεί σε Πάρο, Νάξο και Αμοργό, ενώ τη Δευτέρα 22 Απριλίου σε Αστυπάλαια, Χάλκη και Σύμη.

{https://www.youtube.com/watch?v=sGFbC5r8hg0&t=2s}

Την Τρίτη 23 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα μεταβεί σε Καστελόριζο και Ρόδο, ενώ την επόμενη μέρα θα βρεθεί σε Τήλο, Νίσυρο και Κω. Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα επισκεφθεί τα νησιά Κάλυμνος, Λέρος, Αγαθονήσι, Λειψοί, Αρκιοί, Πάτμος και Ικαρία.

kasselakis_siros2_5524b.jpg

Την Παρασκευή 26 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τους Φούρνους, τη Σάμο και τη Χίο. Το Σάββατο 27 Απριλίου τα Ψαρά και τη Μυτιλήνη, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τον Άη Στράτη και τη Λήμνο.

Η περιοδεία του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τελειώσει τη Δευτέρα 29 Απριλίου στη Σκύρο.

(Με πληροφορίες Cyclades24)