Επίθεση στους φοιτητές, το Μαξίμου θέλει να ξεμπερδεύει με τις κατακτήσεις της μεταπολίτευσης

Επίθεση στους φοιτητές, το Μαξίμου θέλει να ξεμπερδεύει με τις κατακτήσεις της μεταπολίτευσης Φωτογραφία: eurokinissi
Ατζέντα βίας στα Πανεπιστήμια για να συσπειρωθεί η δεξιά πτέρυγα που έλαβε αποστάσεις από το γάμο των ομοφύλων!

Ολομέτωπο με το φοιτητικό κίνημα επιλέγει η κυβέρνηση και μάλιστα με ένα πολύ επικίνδυνο τρόπο, με τη ΔΑΠ να θυμίζει ...ΕΚΟΦ, με την επαναφορά των "αγανακτισμένων γονέων", με την Αστυνομία σε ρόλο πολιορκητικού κριού έναντι των καταλήψεων, αλλά και με πίεση στους πρυτάνεις για να αναλάβουν δράση έναντι των καταληψιών!

Έχουμε, λοιπόν, και λέμε:

-Τα φίλια μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη με εικόνες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αφού έχουν ξανά "ξεχάσει" το οργανωμένο έγκλημα, περιοχές όπως ο Ασπρόπυργος και το Μενίδι κοκ, ανακάλυψαν ξανά πως τα Πανεπιστήμια είναι άντρα εγκληματιών, ιδίως όπου γίνονται καταλήψεις!

-Παπαγαλάκια επαναλαμβάνουν συνεχώς το μόνιμο πλέον τροπάριο πως οι καταλήψεις αποφασίζονται από μειοψηφίες. Δεν σκέφτονται καν, προκειμένου να μην εκτεθούν ανεπανόρθωτα, πως και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν αποτελεί παρά τη μειοψηφία.

Την ίδια στιγμή, κατά γενική ομολογία, οι συνελεύσεις των φοιτητών είναι οι μαζικότερες την τελευταία περίοδο!

-Το Μαξίμου θέλει να ξεμπερδεύει οριστικά με το φοιτητικό κίνημα που αναπτύχθηκε προδικτατορικά πρωταγωνιστώντας στους δημοκρατικούς αγώνες, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πτώση της χούντας με την εξέγερση στο Πολυτεχνείο και μεταπολιτευτικά συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη των νεολαιίστικων αγώνων και την εμβάθυνση της δημοκρατίας. Και η αλήθεια είναι πως η ελληνική δεξιά είχε ανέκαθεν εχθρικές σχέσεις με το νεολαιίστικο κίνημα- θυμηθείτε τη δολοφονία Τεμπονέρα στην Πάτρα, από στελέχη της ΝΔ, τα οποία εν συνεχεία υπερασπίστηκαν εν συνεχεία στα δικαστήρια επιφανείς νομικοί της "γαλάζιας" παράταξης!

-Με την ολομέτωπη επίθεση στο φοιτητικό κίνημα το Μαξίμου επιδιώκει, επίσης, να επανασυσπειρώσει τη δεξιά της πτέρυγα που σημείωσε σαφείς απώλειες με το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων. Ιστορικά, πάντως, επειδή η συντηρητική παράταξη της χώρας δεν μπορεί να κατανοήσει το φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα και πιστεύει πως με τη συκοφάντηση, την τρομοκρατία και την αστυνομία μπορεί κάθε φορά να το καταστέλλει!

Το αποτέλεσμα, όμως, και αυτή τη φορά μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που εκτιμά το Μαξίμου! Και να την ξαναπάθει όπως πρόσφατα που έμπαινε στους κινητογράφους να βρει δεκαεξάχρονους που έβλεπαν την ταινία Τζόκερ ή βασάνιζαν τον Ινδαρέ στο σπίτι του- και μετά τη σύγκρουση στη Νέα Σμύρνη άλλαξαν συμπεριφορά.

Ή όπως έγινε με την μεγάλη πολιτική και οικονομική απάτη της λεγόμενης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, που σήμερα αγνοείται η τύχη της!

ΥΓ: Οι φοιτητές θα πρέπει να περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις τους από "μπαχαλάκηδες" και προβοκάτορες, καθώς θα πρέπει να κερδίζουν κάθε μέρα τη συμπαράσταση της κοινής γνώμης.