Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα προτεινόμενα θέματα για την Πληροφορική

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα προτεινόμενα θέματα για την Πληροφορική Φωτογραφία: eurokinissi
Πανελλήνιες 2024: Νέα προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Πληροφορική από τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ.

O χρόνος μετρά αντίστροφα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024, με τους μαθητές να κορυφώνουν τις επαναλήψεις του και να εντατικοποιούν το διάβασμά τους. Από αυτή την εβδομάδα οι μαθητές της Γ Λυκείου συμμετέχουν στις απολυτήριες -ενδοσχολικές- εξετάσεις και εν συνεχεία θα διαγωνιστούν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα «ριχτούν στη μάχη» των Πανελλαδικών στις 31 Μαΐου, μέχρι και τις 12 Ιουνίου. Το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ έχει οριστεί μεταξύ 30 Μαΐου έως 11 Ιουνίου.Όσον αφορά στις προαγωγικές εξετάσεις για την Α' και Β' λυκείου, αυτές θα διεξαχθούν κατά το διάστημα 20 Μαΐου-14 Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2024: Dnews και Μεθοδικό σας παρουσιάζουν προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Πληροφορική

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την εγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Καθημερινά το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό θα σας παρουσιάζει προτεινόμενα θέματα για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, έτσι ώστε να «ξεσκονίσετε» τις γνώσεις σας και να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα των Πανελληνίων 2024.

Τα προτεινόμενα θέματα στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα λειτουργούν ως αφορμή για επανάληψη, αλλά και ως προσομοίωση των Εξετάσεων, βοηθώντας τους υποψηφίους να βελτιώνουν τον τρόπο γραφής τους και να αποκτούν την απαιτούμενη εμπειρία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024.

Από την πρεμιέρα των Πανελληνίων 2024, την Παρασκευή 31 Μαΐου, Dnews και Μεθοδικό ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους και με την ανακοίνωση των θεμάτων θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τα θέματα που έπεσαν σε κάθε εξεταζόμενο μάθημα και νωρίς το μεσημέρι θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.