Οικονομία

ΑΣΕΠ 6Κ2022: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 66 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ 6Κ2022: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 66 μόνιμες προσλήψεις
Ξεκινούν αύριο, Τρίτη, 30 Αυγούστου και ώρα 08:00 το πρωί, οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 6Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 66 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος και τρεις ακόμα φορείς του Δημοσίου.

Ξεκινούν αύριο, Τρίτη, 30 Αυγούστου και ώρα 08:00 το πρωί, οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 6Κ/2022 του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 66 θέσεων, μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και τρεις ακόμα φορείς του Δημοσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 6Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει 66 προσλήψεις, προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών),
στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και
στο Πράσινο Ταμείο Ν.Π.Δ.Δ. (υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση του στο ΑΣΕΠ έως και την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμους απευθύνονται σε διοικητικούς υπαλλήλους, μηχανικούς, περιβαλλοντολόγους, δασοπόνους και τεχνικούς βοηθούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την συμμετοχής των υποψηφίων στην ειδικότητα «ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού» γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστήμιου.