Ελλάδα

Αυτό είναι το θύμα που δολοφονήθηκε στον Βύρωνα - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την μαφιόζικη εκτέλεση

Αυτό είναι το θύμα που δολοφονήθηκε στον Βύρωνα - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την μαφιόζικη εκτέλεση
Η χτεσινή εκτέλεση ενός 32χρονου στο Βύρωνα χτες το βράδυ έχει προκαλέσει σοκ. Μάλιστα η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε σε πολυσύχναστο δρόμο που περνούσαν οικογένειες με παιδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της αλβανικής μαφίας. Παράλληλα, το θύμα το οποίο εκτελέστηκε στον Βύρωνα, ήταν γνωστό στις αλβανικές αρχές για σοβαρή υπόθεση πριν από μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με το αλβανικό top-channel.tv, αυτός είναι ο 32χρονος που δολοφονήθηκε χθες στον Βύρωνα:

alvanos383_7a0d4.jpg

Οι κινήσεις των εκτελεστών φαίνεται πως ήταν μελετημένες και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον «χτυπήσουν». Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και η 37χρονη σύζυγός του η οποία δεν τραυματίστηκε, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν το ανήλικο παιδί τους το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων είδε να σκοτώνουν τον πατέρα του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο, ήταν αργά με τους αστυνομικούς να αποκλείουν την περίμετρο της σκηνής του εγκλήματος ώστε να γίνει αυτοψία από τους συναδέλφους τους του Ανθρωποκτονιών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μαρτυρίες για τη μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στον ΑΝΤ1, οι κάτοικοι της περιοχής αρχικά νόμισαν ότι ήταν βεγγαλικά για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, καθώς μόλις είχε ολοκληρωθεί ο χθεσινός αγώνας. Ωστόσο, βγαίνοντας έξω βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο ίδιος μάρτυρας δήλωσε: «Περιμέναμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και θεωρήσαμε ότι είχε σχέση με πανηγυρισμούς. Ήταν 3-4 τουλάχιστον πυροβολισμοί. Μετά είδαμε τον κόσμο να τρέχει έντρομος στην πλατεία. Βγήκε η κοπέλα από το αυτοκίνητο να πάρει το παιδί από την πλατεία. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο. Ο ένας κατέβηκε από τη μηχανή, πυροβόλησε και αμέσως ανέβηκε και έφυγε. Ήταν δύο στη μηχανή, όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Σχεδόν δεν σταμάτησε καθόλου η μηχανή».

Και άλλος κάτοικος, μάλιστα, ανέφερε πως στην αρχή οι παρευρισκόμενοι νόμιζαν πως οι πυροβολισμοί ήταν βεγγαλικά ή κροτίδες που σχετίζονταν με τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού, ωστόσο λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε το έγκλημα που διαπράχθηκε.

Η σύντροφος του θύματος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε μόλις διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια της και φώναζε, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, σε απόσταση 10 μέτρων βρίσκονταν δύο μικρά παιδάκια. Αμέσως μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν, βγήκαν κάποιοι και τα μάζεψαν.

Άλλος, πάλι, αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τη μαφιόζικη εκτέλεση, μιλώντας σε δημοσιογράφους περιέγραψε: «Ακούσαμε τρεις πυροβολισμούς. Νομίζαμε ότι ήταν δυναμιτάκια για το Πάσχα, αλλά πετάχτηκε ο κόσμος και καταλάβαμε ότι κάτι έγινε. Τρέξαμε και είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε για βοήθεια. Ήρθαν να πάρουν το παιδί από το πάρκο που έπαιζε».