Ελλάδα

Όσα κατήγγειλε η σύντροφος του μπασκετμπολίστα - Ο ξυλοδαρμός και το δάγκωμα στην πλάτη

Όσα κατήγγειλε η σύντροφος του μπασκετμπολίστα - Ο ξυλοδαρμός και το δάγκωμα στην πλάτη Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η σύντροφος του μπασκετμπολίστα τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία, περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έγιναν κατά τη διάρκεια καβγά στο σπίτι του 30χρονου.

Έναν 30χρονο μπασκετμπολίστα- που αγωνίζεται σε αθηναϊκή ομάδα της μεγάλης κατηγορίας- αναζητούν οι αστυνομικοί καθώς τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία η σύντροφός του.

Η γυναίκα, που είναι επίσης μπασκετμπολίστρια, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα όπου προχώρησε σε σχετική καταγγελία αναφέροντας ότι στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, τσακώθηκαν στο σπίτι του αθλητή στο Περιστέρι, την έπιασε από το λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τη δάγκωσε στην πλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν θυμόταν πού είναι το σπίτι του και αρνήθηκε να πάει μαζί με αστυνομικούς στο Περιστέρι ώστε να θυμηθεί κάτι το οποίο θα βοηθούσε στον εντοπισμό του.

Μάλιστα οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και στο γήπεδο όπου χθες είχε αγώνα η ομάδα του, χωρίς να τον βρουν, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε δηλώσει ασθένεια και δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή.