Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Dnews
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ENTERTAINMENT
  • NEWS IN ENGLISH
Games
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ελλάδα 18.12.2025 20:02

ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να προσέξουμε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Οι αγορές, η προετοιμασία και τα περισσεύματα

Image of Newsroom Newsroom
ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να προσέξουμε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Οι αγορές, η προετοιμασία και τα περισσεύματα Φωτογραφία: UNSPLASH
Συμβουλές του ΕΦΕΤ για το τραπέζι των Χριστουγέννων.

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και τα γιορτινά γεύματα συχνά «συνοδεύονται» από περισσότερα περιστατικά τροφιμογενών νοσημάτων, αλλά και μεγάλη σπατάλη τροφίμων. Για αυτό τον λόγο ο ΕΦΕΤ δίνει «εορταστικές» συμβουλές, προκειμένου να απολαύσουμε πιο ασφαλή γεύματα.

Οι συμβουλές του ΕΦΕΤ αφορούν τις αγορές των τροφίμων, την αποθήκευση και προετοιμασία τους, αλλά και τη διαχείριση των περισσευμάτων που υπάρχουν τις περισσότερες φορές έπειτα από χριστουγεννιάτικα τραπέζια.

Πριν από την αγορά των τροφίμων

- Προγραμματίζουμε τη λίστα με τα προϊόντα που θα χρειαστούμε, για να ελαχιστοποιήσουμε τις αυθόρμητες αγορές.

- Αν παίρνουμε μαζί μας τσάντες για την αγορά των τροφίμων, φροντίζουμε να έχουμε πολλές, ώστε να τοποθετούμε σε διαφορετικές τα ωμά τρόφιμα, που χρειάζονται μαγείρεμα (π.χ. κρέας), από όλα τα υπόλοιπα προϊόντα και κυρίως από αυτά που είναι έτοιμα προς κατανάλωση (όπως οι σαλάτες), για την αποφυγή διασταυρούμενης μικροβιακής επιμόλυνσης.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ 2'

Όσα πρέπει να ξέρετε
για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

* Με την εγγραφή σας στο newsletter του Dnews, αποδέχεστε τους σχετικούς όρους χρήσης

Αγοράζοντας τρόφιμα

- Αγοράζουμε τρόφιμα από ελεγχόμενα σημεία της αγοράς και αποφεύγουμε πλανόδιους πωλητές που δεν διαθέτουν τις σχετικές άδειες.

- Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς των τροφίμων από το προσωπικό των σημείων πώλησης, στις συνθήκες καθαριότητος του προσωπικού, του εξοπλισμού και του χώρου.

- Εξετάζουμε προσεκτικά τις ενδείξεις στην ετικέτα και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στην ημερομηνία.

- Αγοράζουμε τελευταία τα τρόφιμα που χρειάζονται ψύξη ή κατάψυξη, ώστε να τα τοποθετήσουμε στο ψυγείο μας το συντομότερο δυνατό.

- Τα κρέατα βοοειδών, χοίρων, αιγοπροβάτων και πουλερικών διατίθενται είτε νωπά, είτε κατεψυγμένα, αλλά δεν πρέπει να διατίθενται ποτέ εκτός ψύξης.

- Στα σημεία πώλησης του κρέατος πρέπει να υπάρχουν πινακίδες για την καταγωγή-προέλευση του κρέατος, πληροφορία που πρέπει να αναγράφεται και στην αυτοκόλλητη ετικέτα που εκδίδεται από την ταμειακή μηχανή.

- Οι συσκευασμένες νωπές ή κατεψυγμένες γαλοπούλες πρέπει να φέρουν τη σήμανση αναγνώρισης του σφαγείου ή του εργαστηρίου τεμαχισμού (οβάλ σφραγίδα με τα αρχικά της χώρας που έχουν έδρα) και την ημερομηνία ανάλωσης (τοποθετημένη επάνω ή κάτω από τη συσκευασία ή το περιτύλιγμα, ώστε να είναι ευανάγνωστη).

- Τα σφάγια των ζώων πρέπει να έχουν σήμα καταλληλότητας (σφραγίδα) που τοποθετείται από τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες.

- Οι νωπές εγχώριες μη συσκευασμένες γαλοπούλες πρέπει να είναι εκσπλαχνισμένες (απεντερωμένες) και αποπτιλωμένες (δίχως πούπουλα).

- Τα θηράματα που διατίθενται ολόκληρα πρέπει να φέρουν σήμα καταλληλότητας (σφραγίδα), ενώ τα τυποποιημένα (εισαγόμενα ή εγχώρια) πρέπει να έχουν σήμα αναγνώρισης (οβάλ σφραγίδα με τα αρχικά της χώρας παραγωγής π.χ. για την Ελλάδα GR ή EL) και αναγραφή ημερομηνίας ανάλωσης. Πρέπει να είναι εκσπλαχνισμένα.

Προμήθεια και συντήρηση αυγών

- Όλα τα αυγά πρέπει να έχουν στο κέλυφός τους ένδειξη με τον κωδικό παραγωγού με ευδιάκριτα γράμματα/αριθμούς (μέθοδος εκτροφής, χώρα προέλευσης, Περιφερειακή Ενότητα, ταυτοποίηση μονάδας).

- Στις συσκευασίες των τυποποιημένων αυγών (εκτός από τις ενδείξεις που υπάρχουν στο κέλυφος), πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του ωοσκοπικού κέντρου, η κατηγορία ποιότητας και βάρους καθώς και η ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας.

- Για την καλύτερη συντήρηση των αυγών είναι αναγκαίο να διατηρούνται σε σκιερό και δροσερό χώρο ή στο ψυγείο.

- Ακόμη, είναι καλό να θυμόμαστε πως:

  • Δεν πλένουμε τα αυγά.
  • Δεν καταναλώνουμε τα αυγά ωμά.
  • Δεν χρησιμοποιούμε αυγά με ακάθαρτο, ραγισμένο και γενικά μη φυσιολογικό κέλυφος.
  • Δεν καταναλώνουμε αυγά με κηλίδες αίματος, ή με θολό ή χρωματισμένο ασπράδι, ή με ασπράδι ανακατεμένο με τον κρόκο ή αυγά με δυσάρεστη οσμή.

Προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων:

- Τα τυριά πρέπει να συντηρούνται σε ψυγείο ή σε ψυχόμενη προθήκη.

- Τα συσκευασμένα τυριά πρέπει να φέρουν σήμανση αναγνώρισης (οβάλ σφραγίδα με τα αρχικά της χώρας παραγωγής, π.χ. GR ή EL για την Ελλάδα), καθώς και την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας πάνω στη συσκευασία.

- Τα προϊόντα που περιέχουν φυτικά λιπαρά (αντί ζωικού λίπους) είναι μη γαλακτοκομικά προϊόντα και πρέπει να διατίθενται προς πώληση σε διακριτούς χώρους από αυτούς των γαλακτοκομικών.

Αποθήκευση τροφίμων

- Όταν αποθηκεύουμε προϊόντα στο ψυγείο τοποθετούμε τα ωμά τρόφιμα (π.χ. κρέας, ψάρι) στα κάτω ράφια και μέσα σε κατάλληλους θήκες για τρόφιμα, ενώ στα πάνω ράφια τοποθετούμε τα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα (π.χ. σαλάτες). Αυτό το κάνουμε για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να πέσουν, λόγω απόψυξης, υγρά από τα ωμά στα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα και να επιμολυνθούν.

- Ελέγχουμε ότι η θερμοκρασία του ψυγείου μας δεν ξεπερνά τους 5°C, είναι δηλαδή σε θερμοκρασία που κρατάει τα τρόφιμά μας ασφαλή.

Χειρισμός τροφίμων

- Πραγματοποιούμε πλήρη απόψυξη του κατεψυγμένου κρέατος πριν από το μαγείρεμα, (π.χ. κατεψυγμένη γαλοπούλα, κατεψυγμένο κοτόπουλο), τοποθετώντας το στη συντήρηση του ψυγείου μας, καλυμμένο με προστατευτική μεμβράνη συσκευασίας κατάλληλη για τρόφιμα και μέσα σε κατάλληλο δοχείο, το οποίο να κρατάει τα υγρά από την απόψυξη.

- Δίνουμε προσοχή στο χρόνο πλήρους απόψυξης, που πρέπει να είναι ανάλογος με το βάρος του προϊόντος.

- Προετοιμάζουμε το κρέας για μαγείρεμα ακολουθώντας τις ορθές πρακτικές για την υγιεινή τροφίμων, ώστε να αποφύγουμε επιμολύνσεις μαγειρεμένου κρέατος με ωμά τρόφιμα. Δεν πλένουμε τη γαλοπούλα, το κοτόπουλο ή οποιοδήποτε άλλο είδος κρέατος, καθώς αυτό μπορεί να διασκορπίσει επιβλαβή μικρόβια γύρω από τον νεροχύτη της κουζίνας και τις επιφάνειες.

- Τηρούμε τον χρόνο και τη θερμοκρασία ψησίματος της γαλοπούλας που προτείνεται στη συσκευασία, όταν πρόκειται για συσκευασμένες γαλοπούλες.

- Σε διαφορετική περίπτωση, προσαρμόζουμε τους χρόνους μας ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του προϊόντος. Συστήνεται 45 λεπτά ψησίματος ανά κιλό γαλοπούλας, όταν η γαλοπούλα έχει συνολικό βάρος κάτω από 4,5 κιλά, ενώ χρειάζεται 35-40 λεπτά ανά κιλό γαλοπούλας, όταν το συνολικό της βάρος είναι πάνω από 4,5 κιλά.

Τα περισσεύματα

Μπορούμε να επαναχρησιμοποιήσουμε τα περισσεύματα των τροφίμων μας που δεν καταναλώθηκαν με διαφορετικούς τρόπους:

- Σκεπάζουμε τα περισσεύματα και τα βάζουμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη εντός δύο ωρών.

- Χωρίζουμε τα περισσεύματα σε μικρότερες μερίδες πριν τα καταψύξουμε, για να είναι πιο βολικό όταν τα ξεπαγώσουμε αργότερα.

- Όταν πρόκειται να σερβίρουμε κρύα γαλοπούλα ή άλλα πουλερικά, προσπαθούμε να αφαιρέσουμε μόνο όση ποσότητα πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε, αφήνοντας την υπόλοιπη στο ψυγείο. Δεν αφήνουμε ένα πιάτο γαλοπούλας ή αλλαντικών όλη μέρα σε θερμοκρασία δωματίου, για παράδειγμα σε έναν μπουφέ, επειδή τα βακτήρια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση μπορούν να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν. Τα βάζουμε πίσω στο ψυγείο το συντομότερο δυνατό, ιδανικά εντός μίας ώρας.

- Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε το μαγειρεμένο κρέας που έχουμε καταψύξει για να φτιάξουμε νέα γεύματα. Στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολλές ιδέες και συνταγές για το πώς να εκμεταλλευτούμε τα χριστουγεννιάτικα περισσεύματά μας χωρίς να πάει τίποτα χαμένο. Ακόμη, στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την αποφυγή της σπατάλης τροφίμων.

Τροφικές αλλεργίες

Αν σκοπεύουμε να μαγειρέψουμε κάτι για φίλους ή την οικογένειά μας ή να πραγματοποιήσουμε κάποιο τραπέζι, δεν ξεχνάμε να τους ρωτήσουμε αν υποφέρουν από κάποια τροφική αλλεργία, ώστε να προσέξουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε ή να τους προειδοποιήσουμε να μην φάνε κάποια από τα φαγητά.

- Αν κάποιος νιώσει αδιαθεσία ή παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση μετά από κατανάλωση κάποιου τρόφιμου, θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια. Σε παγκόσμια κλίμακα, οι καταναλωτές αναφέρουν πιο συχνά αλλεργικές αντιδράσεις σε τρόφιμα όπως το γάλα, τα αυγά, τα ψάρια και οστρακοειδή, τα αράπικα φιστίκια ή άλλους ξηρούς καρπούς, την σόγια, διάφορους σπόρους και το σιτάρι.

- Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνώρισε με κανονισμό τις 14 ουσίες ή προϊόντα που προκαλούν πιο συχνά τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες. Έτσι, οι ουσίες αυτές που αναφέρονται στο παράρτημα ΙΙ του Κανονισμού 1169/2011 πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στα προσυσκευασμένα τρόφιμα, είτε χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη, είτε μπορεί να περιέχονται ίχνη αυτών από διασταυρούμενη επιμόλυνση. Στα μη προσυσκευασμένα τρόφιμα και σε χώρους μαζικής εστίασης οι υπεύθυνοι πρέπει να είναι σε θέση να μας παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες είτε μέσω του μενού, είτε μέσω πινακίδων, είτε και προφορικά εφόσον υπάρχει γραπτή ενημέρωση (σε μενού, σε καταλόγους ή σε πινακίδες) για την ύπαρξη αλλεργιογόνων στα τρόφιμα.

# TAGS

  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
  • ΕΦΕΤ
  • ΚΡΕΑΣ
  • ΑΥΓΑ
  • ΤΡΟΦΙΜΑ
Δες όλες τις ειδήσεις και τα νέα τη στιγμή που συμβαίνουν
Ενοίκια: Ανατροπή με την ηλεκτρονική πληρωμή - Πότε ξεκινάει

Ενοίκια: Ανατροπή με την ηλεκτρονική πληρωμή - Πότε ξεκινάει

Επίδομα θέρμανσης: Πότε η πρώτη πληρωμή

Επίδομα θέρμανσης: Πότε η πρώτη πληρωμή

Δύο σενάρια στο τραπέζι της ΑΑΔΕ για την αυτόματη απόδοση του ΦΠΑ

Δύο σενάρια στο τραπέζι της ΑΑΔΕ για την αυτόματη απόδοση του ΦΠΑ

Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Ιανουαρίου

Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Ιανουαρίου

Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Σε 5 χρόνια έρχονται οι αλλαγές για τους εργαζόμενους

Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Σε 5 χρόνια έρχονται οι αλλαγές για τους εργαζόμενους

Ένα σύγχρονο CRM είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση ισχυρότερων πελατειακών σχέσεων

Ένα σύγχρονο CRM είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση ισχυρότερων πελατειακών σχέσεων

Οι γιορτές πλησιάζουν και ψάχνεις δώρα με νόημα; Υπάρχει τρόπος – και είναι πιο απλός απ’ όσο νομίζεις

Οι γιορτές πλησιάζουν και ψάχνεις δώρα με νόημα; Υπάρχει τρόπος – και είναι πιο απλός απ’ όσο νομίζεις

Φέτος, χάρισε στον εαυτό σου ένα δώρο που κρατά όλο τον χρόνο

Φέτος, χάρισε στον εαυτό σου ένα δώρο που κρατά όλο τον χρόνο

Το πιο όμορφο κομμάτι των γιορτών δεν μπαίνει κάτω από το δέντρο

Το πιο όμορφο κομμάτι των γιορτών δεν μπαίνει κάτω από το δέντρο

Νέο Voucher κατάρτισης για εργαζόμενους και ανέργους με αμοιβή έως 1500€ και δωρεάν πιστοποίηση

Νέο Voucher κατάρτισης για εργαζόμενους και ανέργους με αμοιβή έως 1500€ και δωρεάν πιστοποίηση

Νωρίς ξεκίνησε η εποχή της γρίπης – Οι 3 συστάσεις του ΕΟΔΥ

Νωρίς ξεκίνησε η εποχή της γρίπης – Οι 3 συστάσεις του ΕΟΔΥ

Πώς θα ξεχωρίσετε τα επικίνδυνα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Οδηγίες ΕΦΕΤ

Πώς θα ξεχωρίσετε τα επικίνδυνα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Οδηγίες ΕΦΕΤ

Γρίπη: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων – Πάνω από το μέσο όρο για την εποχή

Γρίπη: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων – Πάνω από το μέσο όρο για την εποχή

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νέα ενίσχυση 26 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων από το ΥΠΑΑΤ

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Νέα ενίσχυση 26 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων από το ΥΠΑΑΤ

Τέλη ΑΠΕ 41,2 εκατ. ευρώ σε ΟΤΑ και νοικοκυριά - 79% από αιολικά, αυξάνονται τα φωτοβολταϊκά

Τέλη ΑΠΕ 41,2 εκατ. ευρώ σε ΟΤΑ και νοικοκυριά - 79% από αιολικά, αυξάνονται τα φωτοβολταϊκά

Έξυπνα δίκτυα ηλεκτρισμού, πράσινα λεωφορεία και ΑΠΕ: Τα έξι ελληνικά έργα που χρηματοδοτεί το Modernisation Fund της ΕΕ

Έξυπνα δίκτυα ηλεκτρισμού, πράσινα λεωφορεία και ΑΠΕ: Τα έξι ελληνικά έργα που χρηματοδοτεί το Modernisation Fund της ΕΕ

Έρχεται νέο πρόγραμμα ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης με επιδότηση έως και 90% της δαπάνης

Έρχεται νέο πρόγραμμα ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης με επιδότηση έως και 90% της δαπάνης

Στις ράγες το έργο των 322 εκατ. ευρώ του ΔΕΣΦΑ για τον αγωγό Καρπερή- Κομοτηνή

Στις ράγες το έργο των 322 εκατ. ευρώ του ΔΕΣΦΑ για τον αγωγό Καρπερή- Κομοτηνή

Φθηνότερο ενεργειακό κόστος για τη βιομηχανία με το καλώδιο Ελλάδας-Αιγύπτου

Φθηνότερο ενεργειακό κόστος για τη βιομηχανία με το καλώδιο Ελλάδας-Αιγύπτου

Πυρά φορέων της Θεσσαλίας κατά enaon EDA για αυξήσεις στα τέλη χωρίς επενδύσεις

Πυρά φορέων της Θεσσαλίας κατά enaon EDA για αυξήσεις στα τέλη χωρίς επενδύσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία, «φρουτάκια» και «ξέπλυμα» - Συνελήφθησαν 17 άτομα

Ελλάδα 21:02

Σύνοδος Κορυφής: Η Ευρώπη αναζητά λύση για τα ρωσικά κεφάλαια - Στην αντεπίθεση η Μόσχα, θα ζητήσει αποζημιώσεις

Διεθνή 20:59

Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες - Μπιλ Γκέιτς, Νόαμ Τσόμσκι και μηνύματα από τη «Λολίτα»

Διεθνή 20:42

Ένα σύγχρονο CRM είναι απαραίτητο για την οικοδόμηση ισχυρότερων πελατειακών σχέσεων

Επιχειρήσεις 20:42

Τελικός GNTM 6 - Spoiler: Η ώρα της κρίσης - Οι τρεις finalist σύμφωνα με τα προγνωστικά

Life 20:40

Δημοσκόπηση Metron: ΟΠΕΚΕΠΕ και αγρότες «βυθίζουν» την κυβέρνηση - Έφτασε στο 21%

Πολιτική 20:37
Όλες Οι Ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σύνοδος Κορυφής: Η Ευρώπη αναζητά λύση για τα ρωσικά κεφάλαια - Στην αντεπίθεση η Μόσχα, θα ζητήσει αποζημιώσεις

Διεθνή 20:59

Σάκης Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός τα Χριστούγεννα - Πού θα έχουμε χιόνια και βροχές

Ελλάδα 21:26

Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Ιανουαρίου

Οικονομία 07:15

GNTM 6: «Εγκληματικός» ημιτελικός – Ο Εντουάρντο έχασε την «μάχη» και τη θέση για την 6αδα

Life 00:36

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι παρακολουθείται με Predator στο φινάλε του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Life 07:11
Ειδήσεις από την Περιφέρεια - σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα της Περιφέρειας

# HOT TOPICS

  • ΚΑΙΡΟΣ
  • ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΤΙΜΕΣΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

αναλύσεις & ρεπορτάζ
από την συντακτική ομάδα τουDnews

ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑ ΤΙΜΕΣ ΦΥΣ. ΑΕΡΙΟ

Σχετικά Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι δύσκολες αναμνήσεις των Χριστουγέννων και ο πατέρας της (Βίντεο)

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι δύσκολες αναμνήσεις των Χριστουγέννων και ο πατέρας της (Βίντεο)

Life 18.12.2025 18:18
Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Οικονομία 18.12.2025 13:17
Γιατί συνεχίζεις να βράζεις αυγά στην κατσαρόλα, όταν υπάρχει το air fryer;

Γιατί συνεχίζεις να βράζεις αυγά στην κατσαρόλα, όταν υπάρχει το air fryer;

Υγεία 18.12.2025 12:17
Χοιρινό με μέλι και μουστάρδα

Χοιρινό με μέλι και μουστάρδα

Ελλάδα 18.12.2025 13:46

NETWORK

Ρωσική επίθεση στο Τσερκάσι της Ουκρανίας προκάλεσε τον τραυματισμό έξι ανθρώπων και μπλακάουτ

Ρωσική επίθεση στο Τσερκάσι της Ουκρανίας προκάλεσε τον τραυματισμό έξι ανθρώπων και μπλακάουτ

ienergeia.gr 12.18.2025 - 13:40
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Η Αικατερίνη Ζυγουλιάνου νέα Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Ομολογιούχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Η Αικατερίνη Ζυγουλιάνου νέα Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Ομολογιούχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων

ienergeia.gr 12.18.2025 - 12:59
Προσοχή στη χειμερινή αφυδάτωση – Πώς θα την εντοπίσετε

Προσοχή στη χειμερινή αφυδάτωση – Πώς θα την εντοπίσετε

healthstat.gr 12.18.2025 - 18:39
Γρίπη: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων – Πάνω από το μέσο όρο για την εποχή

Γρίπη: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων – Πάνω από το μέσο όρο για την εποχή

healthstat.gr 12.18.2025 - 19:07
Νωρίς ξεκίνησε η εποχή της γρίπης – Οι 3 συστάσεις του ΕΟΔΥ

Νωρίς ξεκίνησε η εποχή της γρίπης – Οι 3 συστάσεις του ΕΟΔΥ

healthstat.gr 12.18.2025 - 20:05
Η nvisionist στις 15 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες τεχνολογιών, υποψήφια για το Dual-Use Technology Unicorn Award 2026

Η nvisionist στις 15 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες τεχνολογιών, υποψήφια για το Dual-Use Technology Unicorn Award 2026

ienergeia.gr 12.18.2025 - 15:11
Πώς θα ξεχωρίσετε τα επικίνδυνα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Οδηγίες ΕΦΕΤ

Πώς θα ξεχωρίσετε τα επικίνδυνα προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Οδηγίες ΕΦΕΤ

healthstat.gr 12.18.2025 - 19:48
Ανακοίνωση για την υπ΄αρ. Ε-260 Απόφαση της Σύνθεσης του Κλάδου Ενέργειας της ΡΑΑΕΥ αναφορικά με το Βάθρο Εμπορίας Φυσικού Αερίου

Ανακοίνωση για την υπ΄αρ. Ε-260 Απόφαση της Σύνθεσης του Κλάδου Ενέργειας της ΡΑΑΕΥ αναφορικά με το Βάθρο Εμπορίας Φυσικού Αερίου

ienergeia.gr 12.18.2025 - 15:05
Dnews

ΟΠΙΝΙΟΝ ΠΟΣΤ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. "OPINIONPOST" Διεύθυνση: Ιπποκράτους 2, Αθήνα, 10679, Ελλάδα
ΑΦΜ: 800961697 - ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ Αττικής
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 145803601000
Τηλ: 210 3608484
E-mail: info@dnews.gr

Domain name: Dnews.gr (Dikaiologitika.gr)
Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Ανδριόπουλος (andriopoulos@opinion-post.gr)
Ιδιοκτησία: OPINIONPOST A.E. - Μέτοχοι: ENERGY REGISTER Α.Ε. / Ανδριόπουλος Νικόλαος
Δικαιούχος Domain: OPINIONPOST A.E. - Διαχειριστής Domain: Σωτήρης Μπέσκος
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Παναγιώτης Ευθυμιάδης
Διευθυντής Σύνταξης: Κώστας Σαρρηκώστας

  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • COOKIES
  • ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μέλος ΕΝΕΔ

Copyright © 2011 - 2025 OpinionPost S.A. All rights reserved.

Developed by Nuevvo.

ΜΕΛΟΣ #242054 Μ.Η.Τ. Μέλος #242054 του Μ.Η.Τ.
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Διεθνή
  • Life
  • Παιδεία
  • Υγεία
  • Αθλητισμός
  • Επιστήμη
  • Επιχειρήσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Ο Πληροφοριοδότης
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Τεχνολογία
  • Auto - Moto
  • Entertainment
  • Market Maven
  • News In English
  • Opinions
  • Ειδήσεις Από Την Περιφέρεια
  • Όλες οι Ειδήσεις
Games