Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο αυτό το Πάσχα, επιλέξτε να φτιάξετε κουλουράκια με άρωμα τσουρεκιού και θα εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους με αυτήν τη συνταγή!
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσιάζει τη συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια με άρωμα τσουρέκι για όσους τα προτιμάνε τραγανά από έξω και μαλακά από μέσα.
Υλικά:
750 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
250 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κρόκο
1 βανιλίνη
50 ml κονιάκ
130 ml γάλα πλήρες
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κακουλέ
1/2 κ.γ. μαχλέπι
1/2 κ.γ. μαστίχα
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
Εκτέλεση:
{https://www.youtube.com/watch?v=crhcLmpExew}




























