Ελλάδα

Νέα ανακοίνωση Λύτρα: Η σύζυγός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη μου

Νέα ανακοίνωση Λύτρα: Η σύζυγός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη μου Φωτογραφία: Eurokinissi
«Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Λύτρας

«Ανθρωποφαγία» καταγγέλλει ο Απόστολος Λύτρας - όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς τη σύζυγό του - σε νέα του ανακοίνωση.

Ο ποινικολόγος, που κρατείται στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού έπειτα από ένταλμα σύλληψής του, ξεκαθαρίζει ότι η σύζυγός του - θύμα κακοποίησης, δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη του. 

Αναφορικά με τα προσωπικά του αντικείμενα και το αν επικοινώνησε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου για να του τα παραδώσει, αναφέρει: «Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγό μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά.

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά - άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».