Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό - Τι ζήτησε ότι θέλει

Απόστολος Λύτρας: Δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό - Τι ζήτησε ότι θέλει Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο 52χρονος δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης τις επόμενες ημέρες.

Στις φυλακές Κορυδαλλού, και συγκεκριμένα στη VIP πτέρυγα, κρατείται ο Απόστολος Λύτρας, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και παράλληλα παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν την Παρασκευή (21/6) η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και οι δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου. Οι γυναίκες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία. Μάλιστα, ύμφωνα με την εκπομπή «Στούντιο με θέα», ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών, ώστε να περνάει το χρόνο του με διάβασμα. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης τις επόμενες ημέρες, όχι στην Ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πάντως, για μία τέτοια κίνηση πρέπει να περάσουν δέκα μέρες από την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Παράλληλα, η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αναμένεται να καταθέσει αίτημα διαζυγίου. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αίτηση αναμένεται να δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Πολυζωγοπούλου θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.