Ελλάδα

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 32χρονη καταγγέλει βιασμό από τον 70χρονο πατέρα της

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 32χρονη καταγγέλει βιασμό από τον 70χρονο πατέρα της
Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα στη Θεσσαλονίκη, μετά την καταγγελία που έκανε η 32χρονη σε βάρος του 70χρονου σήμερα, πατέρα της ο οποίος φέρεται να τη βίαζε από 5 χρονών.

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την καταγγελία 32χρονης, για βιασμούς και κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της.

Υποστηρίζει ότι έπεσε για πρώτη φορά θύμα κακοποίησης στα πέντε της χρόνια, με το προσωπικό της μαρτύριο να συνεχίζεται μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε.

Η ίδια και ο 70χρονος πατέρας της, μένουν στο ίδιο σπίτι.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από στενούς συγγενείς και γείτονες, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα γεγονότα. Η 32χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς τη Δευτέρα (17/06/2024), υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της, την βίασε για πρώτη φορά το 1998, όταν ήταν μόλις πέντε ετών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του 2024 ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή βία.

Ο 70χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.