Ελλάδα

Τζόκερ 23/5/2024: Ενα εκατομμύριο στην αποψινή κλήρωση

Τζόκερ 23/5/2024: Ενα εκατομμύριο στην αποψινή κλήρωση
Η κατάθεση των δελτίων τζόκερ είναι μέχρι τις 21.30.

Μια ακόμη κλήρωση τζόκερ έχουμε σήμερα 23/5 με την κατάθεση των δελτίων να είναι έως τις 21.30 και την κλήρωση να ακολουθεί στις 22.00.

Σημειώνεται ότι στη δεύτερη κατηγορία το τζόκερ δίνει σε κάθε νικητή από 100.000 ευρώ.

Η συμμετοχή στο Τζόκερ επιτρέπεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ- σε όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια- αλλά και διαδικτυακά, σε άτομα οι οποίοι έχουν κλείσει τα 21 έτη.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης έως και 30 λεπτά πριν από την έναρξη της επόμενης. Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου αποδεικτικού συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση συμμετοχής στο Τζόκερ μέσω των πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του αποδεικτικού συμμετοχής.

Δηλαδή, αν το αποδεικτικό συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.

Το διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση κατάθεσης δελτίων (21:30) μέχρι την έναρξη της κλήρωσης (περίπου στις 22:00) είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές (δελτία) της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί.