Ελλάδα

Γεννητούρια μέσα σε αυτοκίνητο στο Βόλο – Η μπέμπα δεν μπορούσε να περιμένει

Γεννητούρια μέσα σε αυτοκίνητο στο Βόλο – Η μπέμπα δεν μπορούσε να περιμένει Φωτογραφία: Image by Madlen Deutschenbaur from Pixabay
Σε πελάγη ευτυχίας οι γονείς που απέκτησαν το μωράκι τους μέσα στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας σε κλινική στη Λάρισα.

Αξέχαστα θα μείνουν τα γεννητούρια του δεύτερου παιδιού ενός ζευγαριού στο Βόλο καθώς η μπέμπα βιαζόταν και γεννήθηκε εν κινήσει στο αμάξι.  Μία γυναίκα από τον Βόλο γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ κατευθύνονταν με τον σύζυγό της σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι έφυγε από το Βόλο με το αυτοκίνητο, ώστε να πάνε στην ιδιωτική κλινική για την γέννηση του παιδιού τους.

Ο επεισοδιακός τοκετός που θα θυμούνται για πάντα 

436210132 10227952577172931 7648590916272687453 n

Στο ΠΕΒ η γυναίκα διαπιστώνει ότι έσπασαν τα νερά και ένα μόλις χιλιόμετρο έξω από την κλινική, ξεκίνησε ο τοκετός. Δεν έχασε λεπτό την ψυχραιμία της και τράβηξε την μπέμπα στην αγκαλιά της.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν έξω από την κλινική όπου στα επείγοντα τους περίμεναν οι νοσηλευτές και ο γιατρός για να τους παραλάβουν.

«Υποκλίνομαι» λέει ο σύζυγός της

Όπως είπε στο magnesianews.gr ο ευτυχής πατέρας «υποκλίνομαι στην γυναίκα μου που χωρίς να πανικοβληθεί γέννησε μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ζωή είναι ωραία».

NETWORK