Ελλάδα

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός 19χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός 19χρονος
Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ενόσω ο τραγουδιστής κινούνταν επί της Δεκελείας  του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δυο νεαρών, όλα αυτά στην περιοχή του Μενιδίου.

Ο 19χρονος συνοδηγός Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 19χρονος οδηγός που εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά του, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 19χρονοι ήταν στον δρόμο πηγαίνοντας στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Νοσηλευόμενος είναι και ο τραγουδιστής στο ΚΑΤ χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Μιλώντας στην εκπομπή, άνθρωποι του περιβάλλοντος του τραγουδιστή τόνισαν ότι δεν φταίει εκείνος για το τροχαίο δυστύχημα αλλά υπάρχει εμπλοκή τρίτου οχήματος που παραβίασε το STOP. Το video ντοκουμέντο του ALPHA, δείχνει πως ένα όχημα περνάει από STOP και τότε το όχημα του τραγουδιστή έκανε ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι φαίνεται το τζιπ του τραγουδιστή να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δυο νεαρών.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε», ανέφερε άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Μάλιστα, σε ένα δεύτερο video φαίνεται το ΙΧ που πέρασε το STOP, φαίνεται να βγαίνουν από το αυτοκίνητό δυο άτομα λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το τρακάρισμα και στη στη συνέχεια να φεύγουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος που σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση, είναι σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο μαζί με τη γυναίκα συνοδηγό δεν έχουν εντοπιστεί, με τις Αρχές να τους αναζητούν.