Ελλάδα

Βόλος: Απίστευτες σκηνές σε κατάστημα, εργαζόμενη επιτέθηκε σε ληστή

intime intime
Τον δρόμο για τις φυλακές της Λάρισας πήρε χθες 28χρονος χρήστης ουσιών από τον Βόλο που ζει στον δρόμο και επιβιώνει από κλοπές και ληστείες.

Ο ίδιος προσπάθησε να κλέψει την περασμένη Παρασκευή το ταμείο από το κατάστημα “Καθ΄Οδόν” που διανυκτερεύει και οι σκηνές που διαδραματίστηκαν μέσα σε αυτό μόνο παραπέμπουν σε ταινία.

Ο 28χρονος φορώντας μια φόρμα με κουκούλα και μάσκα αποκριάτικη, εισβάλλει με μαχαίρι μέσα στο μαγαζί. Πίσω από τον πάγκο και δίπλα από την ταμειακή βρίσκεται μια γυναίκα 45 ετών που δείχνει απόλυτα ψύχραιμη.

Ο 28χρονος πλησιάζει την ταμειακή ανοίγοντας διάλογο μαζί της και απαιτεί να του δώσει τα χρήματα, ενώ εκείνη ενοχλημένη του λέει να σηκωθεί και να φύγει.

Το μαχαίρι στο χέρι τρεμοπαίζει και ο 28χρονος προσπαθεί να ανοίξει την ταμειακή, με την 45χρονη να μαλώνει μαζί του.

Η γεροδεμένη γυναίκα την ώρα που εκείνος γυρνάει να φύγει, τον αρπάζει από τον λαιμό και σχεδόν ανεβαίνει στην πλάτη του για να τον εμποδίσει να το σκάσει. Εκείνος ξεφεύγει και η γυναίκα αρπάζει ένα σκαμνί που πότε το κρατάει ως «ασπίδα» για να μην την πλησιάσει και τότε του επιτίθεται.

Ο 28χρονος που βρίσκεται κοντά στην έξοδο της πετάει ένα τρόλεϋ με προϊόντα για να την αποτρέψει να τον ακολουθήσει και εξαφανίζεται, για να συλληφθεί κάποιες ώρες αργότερα, αφού πρώτα έκλεψε κατάστημα με είδη περιπτέρου και πήρε ποσό 700 ευρώ και καπνικά είδη.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 30 Αυγούστου 2023 ως 8 Οκτωβρίου 2023 στο Βόλο, διέπραξε ακόμη τρεις κλοπές-διαρρήξεις – δύο καταστημάτων ειδών περιπτέρου και μίας καφετέριας – αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, καπνικά είδη και ποσότητα παγωτών. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Πηγή: gegonota.news