Ελλάδα

Έτσι δρούσε η συμμορία ανηλίκων στο Χαϊδάρι -Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία

Έτσι δρούσε η συμμορία ανηλίκων στο Χαϊδάρι -Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία Φωτογραφία: GLOMEX / ERT
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας που λήστευε ανήλικους στο Χαϊδάρι. Όπως φαίνεται στο σχετικό οπτικό υλικό, οι τέσσερις δράστες επιβαίνουν σε δύο μηχανές μεσαίου κυβισμού.

Οι τέσσερις δράστες, στις 3 Μαρτίου 2023, επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού και κινούνταν στην οδό Θερμοπυλών στο Χαϊδάρι.

Οι δύο από τους δράστες συνεπιβάτες, φαίνονται να κατεβαίνουν από τις μηχανές όταν εντοπίζουν τους τρεις μαθητές να κινούνται πεζή.

Τους σταματούν και τους παίρνουν τα κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια γυρίζουν πίσω στο σημείο που βρίσκονται οι συνεργοί με τις μηχανές και εξαφανίζονται.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχαν πραγματοποιήσει άλλες τρεις ληστείες με θύματα ανήλικους σε Πετρούπολη και σε Χαϊδάρι.

Μάλιστα, ανέβαζαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους λογαριασμούς που είχαν στο Facebook βίντεο με τα επιχειρησιακά αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, αλλά και με χρήματα που αποκόμιζαν από τη δράση τους.

Συνολικά, εξιχνιάστηκαν 24 ληστείες από την Ασφάλεια Πετρούπολης. Η συμμορία αυτή δρούσε από τις αρχές του 2023. Συνελήφθη ο 19χρονος αρχηγός και δύο ανήλικοι, 17 και 16 ετών. Ο 19χρονος προφυλακίστηκε και οι δύο ανήλικοι συνεργοί του αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

NETWORK