Auto - Moto

Μια ασφάλεια αυτοκινήτου για όλους: Ο νέος τρόπος πληρωμής που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού!

Μια ασφάλεια αυτοκινήτου για όλους: Ο νέος τρόπος πληρωμής που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού!
Τώρα, μπορείς να έχεις ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου σε 12 δόσεις με τη χρεωστική σου.

Τα κατάφερες! Μετά από μήνες αποταμίευσης και σκληρής… αυτοσυγκράτησης κατάφερες να πάρεις το πρώτο σου αυτοκίνητο. Το ολοδικό σου μικρό πόλης που όμως χωράει όλα τα «μεγάλα» της ζωής σου.

Τα άπειρα μπαγκάζια για τις διακοπές αλλά και τον σκύλο σου, έναν κούταβο… 25 κιλών που είναι έτοιμος να απλωθεί πέρα ως πέρα στο πίσω κάθισμα.

Έχεις ήδη βάλει στο ταμπλό τη βάση για το τηλέφωνο σου και προστατευτικά καλύμματα για να δροσίζεσαι τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία. Έτοιμη; Όχι ακριβώς!

Πριν αρχίσεις να οργώνεις τους ελληνικούς δρόμους και καθώς το φυλαχτό που κρέμασες στον καθρέφτη δεν αρκεί, ήρθε η ώρα να αγοράσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου! Και ακολουθεί το «αιώνιο ερώτημα», πού θα το ασφαλίσεις και κυρίως ποια ασφάλεια θα επιλέξεις, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες σου αλλά δεν θα τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό σου; Τι επιλογές έχεις ενώ δεν έχεις πιστωτική κάρτα; Και άντε και διαλέγεις το βασικό πακέτο, τί θα κάνεις σε περίπτωση που χρειαστείς οδική βοήθεια γιατί εσύ και η Πούμπα έχετε μείνει στη μέση του πουθενά; Ή ένα χαλικάκι αποφάσισε ξαφνικά να πιάσει φιλίες με το παρμπρίζ σου;

Θέλεις να νιώθεις την προστασία που σου παρέχει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά σε λούζει κρύος ιδρώτας όταν σκέφτεσαι πώς θα το πληρώσεις; Μην τρελαίνεσαι! Όλα αυτά τα έχουμε σκεφτεί πριν από εσένα για εσένα… Γιατί στη Hellas Direct θέλουμε να απολαμβάνεις την οδήγηση χωρίς περιορισμούς!

side-view-young-woman-dog-going-trip_2293a.jpg

Πώς; Με το FlexiPay, τον νέο ευέλικτο τρόπο πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου, με 12 δόσεις, που φέρνει αποκλειστικά η Hellas Direct. Μπορείς απλά να επιλέξεις τις μηνιαίες δόσεις με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας που ήδη έχεις στην τσέπη σου!

Θες να μάθεις κι άλλα; Επιλέγοντας το FlexiPay κερδίζεις έως 40% μειωμένα ασφάλιστρα στο σύνολο των 12 μηνών και ξέρεις τι πληρώνεις κάθε μήνα από την 1η μέχρι και την τελευταία δόση. Με αυτόν τον τρόπο μοιράζεις το κόστος σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και χωρίς δάνειο, επιλέγοντας το πρόγραμμα που σε καλύπτει, από τη βασική μέχρι και τη μικτή ασφάλεια.

Και το καλύτερο; Ξεχνάς τα μεγάλα, εφάπαξ κόστη και απολαμβάνεις την ευελιξία των δόσεων, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο άνετη και έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο, γνωρίζοντας πως έχεις κάλυψη σε κάθε περίπτωση. Από τις μικρές γρατσουνιές μέχρι τις μεγάλες ζημιές.

Μην αφήνεις τίποτα να σε κρατήσει πίσω. Μπες τώρα στο FlexiPay και απόλαυσε τις βόλτες σου με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Γιατί η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα, αλλά εσύ ό,τι κι αν συμβεί, είσαι καλυμμένη!