Αθλητισμός

Ντάνι Άλβες: Στη φυλακή ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα για σεξουαλική επίθεση

ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση.

Προσωρινά κρατούμενος, είναι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ντάνι Άλβες, μετά από καταγγελία γυναίκας, που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε, της τράβηξε με δύναμη το χέρι και το τοποθέτησε δύο φορές στα γεννητικά του όργανα. 

Μετέπειτα, όπως περιγράφει, την πήγε σε μια τουαλέτα, χωρίς να την αφήνει να φύγει, της σήκωσε το φόρεμα και την ανάγκασε να κάτσει πάνω του, λέγοντάς της χυδαιότητες. 

Ο Βραζιλιάνος, αναφέρει η κοπέλα, στη συνέχεια προσπάθησε να της επιβάλει να του κάνει στοματικό έρωτα, με την ίδια να αρνείται. Εκείνος, τότε, τη χαστούκισε, και κατά τους ισχυρισμούς της, τη βίασε. 

Η γυναίκα, σύμφωνα με τον ξένο τύπο και το «El Periodico» ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε σοκαρισμένη, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να της παραχωρούν ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα ABC, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στη εν λόγω περιοχή «για μικρό χρονικό διάστημα» και σημειώνοντας ότι «δεν έγινε τίποτα».