Ελλάδα

Μυλοπόταμος: Σοκάρει η κυνική ομολογία του 38χρονου για τον βιασμό της ανήλικης

Μυλοπόταμος: Σοκάρει η κυνική ομολογία του 38χρονου για τον βιασμό της ανήλικης Φωτογραφία: pexels
«Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Μου είχε πει ότι πάει Γ’ Γυμνασίου» αναφέρει ο 38χρονος Πακιστανός.

Ο 38χρονος ήταν υπάλληλος του πατέρα της ανήλικης και τον βοηθούσε στο μάζεμα του χαρουπιού, όπως αποκαλύπτουν οι κάτοικοι του χωριού.

Μία ανώνυμη καταγγελία που υποβλήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» άνοιξε τον δρόμο για την αποκάλυψη της φρίκης και του αποτροπιασμού.

Ο πατέρας της 14χρονης κοπέλας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Η ανεξήγητη αναίσθητη αντίδρασή του και η απόρριψη της κατανόησης ότι δεν είχε κατανοήσει τίποτα οδήγησε στην απόφασή του να τερματίσει τη ζωή του, αφήνοντας πίσω το βάρος της αδικαιολόγητης αγωνίας και της αυτομηνταλιώδους αυτοκαταστροφής.

Το μήνυμα του πατέρα πριν την αυτοχειρία και η πικρή παραδοχή στη μάνα

Ένα εξίσου τραγικό στοιχείο είναι πως προ 5 ημερών βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του ο πατέρας της ανήλικης, με τις Αρχές να καταλήγουν στο σενάριο της αυτοχειρίας.

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος πατέρας είχε αφήσει πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ότι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.

Σημειώνεται πως μιλώντας με λυγμούς στο STAR η μητέρα του κοριτσιού αποκάλυψε τον σύντομο διάλογο που είχαν οι δυο τους:

«Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι», μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. «Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά».

«Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου», φέρεται να της απάντησε η μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22 Ιανουαρίου οι Αρχές είχαν διενεργήσει έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε η 14χρονη με τον πατέρα της.

Η μητέρα της 14χρονης από τη μία καλείται να στηρίξει το ανήλικο παιδί της και από την άλλη να διαχειριστεί τη σκληρή και ξαφνική απώλεια του συζύγου της.

Η κυνική ομολογία του 38χρονου Πακιστανού

Ένας εκ των 12 ανδρών που είναι στο στόχαστρο των Αρχών μίλησε στο Mega για τη 14χρονη.

«Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Με Instagram μιλούσαμε, δέκα μηνύματα ανταλλάξαμε, μετά έφυγε, σταματήσαμε να μιλάμε. Μου είχε πει ότι πάει Γ’ Γυμνασίου».

Οι ηλικίες των ανδρών που κακοποιούσαν την ανήλικη φαίνεται να ήταν απο 17 έως 38 χρονών.