Ελλάδα

Χαροπαλεύει 2χρονο παιδί μετά από δυστύχημα - Σκοτώθηκε η γιαγιά

Χαροπαλεύει 2χρονο παιδί μετά από δυστύχημα - Σκοτώθηκε η γιαγιά
Μάχη για να κρατηθεί στη ζω΄ή δίνει το 21 μηνών αγοράκι που τραυματίστηκε βαρύτατα κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στο ύψος της μεγάλης στροφής στη Λυγαριά.

Η κατάσταση του παιδιού είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους θεράποντες γιατρούς να κάνουν ότι είναι ανθρώπινα δυνατό για να σταθεροποιήσουν αρχικά και να αποκαταστήσουν στη συνέχεια την υγεία του.

Χαροπαλεύει ο 21 μηνών εγγονός, σκοτώθηκε η γιαγιά 

Στο αμάξι επέβαινε ο μικρούλης μαζί με την μαμά και τη γιαγιά του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι 3 και οι διασώστες από την πρώτη στιγμή έκαναν τα πάντα για να τους απεγκλωβίσουν και να τους μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η 59χρονη γιαγιά που ήταν και η οδηγός του ΙΧ δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα. 

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Όπως έγινε γνωστό, το τροχαίο έγινε την ώρα που στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς. Ο 38χρονος οδηγός ενός μίνι-βαν, υπήκοος Συρίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του επί του ΒΟΑΚ και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το αγοράκι. Ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.  Σε σχέση με το ποινικό μέρος του δυστυχήματος πλέον, ο Σύρος οδηγός του βαν που χτύπησε το όχημα των γυναικών, κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.