Πολιτική

Αναβάλλεται η αυριανή συζήτηση Μητσοτάκη - Χαρίτση λόγω αδιαθεσίας του Πρωθυπουργού

Αναβάλλεται η αυριανή συζήτηση Μητσοτάκη - Χαρίτση λόγω αδιαθεσίας του Πρωθυπουργού
Σε νέα αναβολή οδηγείται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, στον Πρωθυπουργό, κ. Μητσοτάκη για τη Θεσσαλία και τα έργα αποκατάστασης από τις πλημμύρες.

Δεν θα διεξαχθεί τελικά αύριο, η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πριν από λίγο ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, πως συνεχίζεται η αδιαθεσία του λόγω της γρίπης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες μετά την επιστροφή του από το Νταβός.

Το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε, πως ο Πρωθυπουργός θα μιλούσε αύριο στις 11:00 στην ολομέλεια της Βουλής απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέα Αριστερά, με θέμα το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Ως εκ τούτου, το «βάπτισμα πυρός» του κ. Χαρίτση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο απέναντι από τον Πρωθυπουργό λαμβάνει νέα αναβολή, ενώ παράταση παίρνει και η πρώτη «ώρα του πρωθυπουργού» τη νέα κυβερνητική θητεία.

Η ερώτηση, πρέπει να επανακατεθεί από τον Αλέξη Χαρίτση για να μπει σε προγραμματισμό να συζητηθεί.