Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Τι ώρα και πού θα δείτε το θέμα της Έκθεσης

Πανελλήνιες 2024: Τι ώρα και πού θα δείτε το θέμα της Έκθεσης Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Οι Πανελλήνιες 2024 κάνουν ποδαρικό σήμερα με τους μαθητές των ΕΠΑΛ που εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών/ Έκθεση.

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλήνιες 2024. Οι υποψήφιοι θα προσέλθουν αυστηρά μέχρι τις 8 στα σχολεία καθώς οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 8:30 π.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το θέμα της έκθεσης για τα ΕΠΑΛ 2024 σήμερα

Πανελλήνιες 2024: Τι ώρα και πού θα δείτε το θέμα της Έκθεσης

πανελληνιες 2024 εκθεση

Το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα των Νέων Ελληνικών και το θέμα της Έκθεσης παραδοσιακά λίγο μετά τις 10 το πρωί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα αναρτηθεί εντός ολίγου. 

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Με την ανακοίνωση των θεμάτων από το Υπουργείο Παιδείας στο Dnews θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά/Έκθεση και νωρίς το μεσημέρι θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις.

Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά/ Έκθεση στις Πανελλήνιες 2024,  θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης ενώ νωρίς το μεσημέρι θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις από το φροντιστήριο Μεθοδικό.