Life

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Τσιμτσιλή - Λιάγκα: « Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Τσιμτσιλή - Λιάγκα: « Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα»
Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Τσιμτσιλή και Λιάγκα σχετικά με το ποιος και αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Απάντηση στην διάψευση του Γιώργου Λιάγκα, έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα, με αφορμή το ρεπορτάζ της ίδιας που αποκάλυψε ότι στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη θα τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε προ ημερών ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα βρεθεί στον επικείμενο γάμο και θα τραγουδήσει, ωστόσο λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε στην εκπομπή του και την διέψευσε κατηγορηματικά.

Η παρουσιάστρια ωστόσο επανήλθε σήμερα στο θέμα, θέλοντας να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα, τόσο πάνω στο ρεπορτάζ, όσο και στον τρόπο που διατύπωσε ορισμένες τοποθετήσεις του.

«Θα έχετε δει μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από το γάμο του κυρίου Κασσελάκη, ένα δικό μου ρεπορτάζ που διαψεύστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ εγώ επανήλθα και το υποστήριξα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να τα μετρήσουμε και να δούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο και το πιο έγκυρο», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αλλά επειδή πιέστηκα από αυτή την κατάσταση κι επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία, δεν μου τη λένε για να με εκθέσουν. Κι εγώ διασταυρώνω τις πληροφορίες μου από όλες τις πλευρές. Σήμερα, Γιώργο μου, αναγκάζομαι να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα και να σας αποδείξω πως αυτό που είπα όχι μόνο ήταν αληθές, αλλά υπάρχει κι ένα άλλο παρασκήνιο που θα το πω με συγκεκριμένες αποδείξεις. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και είμαι από τους συναδέλφους που τον έχουν στηρίξει στα δύσκολα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε πάσα για να παιχτεί το απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1 και στάθηκε αρκετά στην ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Στέφανος, για λόγους πολιτικούς, ποτέ δεν θα έβαζε έναν celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του, γιατί θα έδινε λάθος μήνυμα».

«Αυτά τα κ. Σταματίνα και κ. Γιώργο είναι τουλάχιστον αστεία. Κοιμάμαι πολύ ήσυχη για βράδια και η διατύπωση αυτή είναι άκαιρη», τόνισε αρχικά.

«Εγώ θα προχωρήσω το ρεπορτάζ. Αυτό που θα πω μπορείτε να το διαπιστώσετε και να το διασταυρώσετε. Τον Απρίλιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, έγινε επίσημη πρόταση και μάλιστα είναι ο πρώτος celebrity που κλήθηκε να τραγουδήσει στον γάμο. Είχε προηγηθεί άλλη πρόταση, στη Νο1 επιλογή για τους γάμους και τις βαπτίσεις. Πρόκειται για τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος δέχτηκε επίσημη πρόσκληση για τον γάμο, τον Απρίλιο, με αποδείξεις, να είναι ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων», αποκάλυψε η παρουσιαστρια.

«Άρα, η βασική διάψευση του Γιώργου Λιάγκα καταρρίπτεται. Ο Μάστορας, πέραν του ότι έχει συναυλία εκείνο το διάστημα, έχει ως αρχή να μν εμπλέκεται σε γάμους και δεξιώσεις πολιτικών προσώπων. Αφού αρνήθηκε, προφανώς οι άνθρωποι που διοργανώνουν τον γάμο, πήγαν σε επόμενες λύσεις. Εκεί κουμπώνει το δικό μου ρεπορτάζ. Τώρα μετά τον ντόρο, αν ο Κωνσταντίνος Αργυρό σταμάτησε να είναι επιλογή, το σέβομαι και το κατανοώ. Δεν χρειάζεται όλο αυτό. Επίσης θεωρώ ότι δεν περνάς το λάθος μήνυμα όταν έχεις την οικονομική ευχέρεια να καλέσεις ένα μεγάλο όνομα στον γάμο σου», κατέληξε.