Life

«Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο, θέλω να δω την τρύπα»: Η εξομολόγηση της Λίντα Εβαντζελίστα για τον καρκίνο του μαστού

«Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο, θέλω να δω την τρύπα»: Η εξομολόγηση της Λίντα Εβαντζελίστα για τον καρκίνο του μαστού Φωτογραφία: Instagram
Ένα από τα κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας του 1990, αλλά και από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών, μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο της «WSJ» εμφανίζεται η Λίντα Εβαντζελίστα, το supermodel που έγραψε... ιστορία στις πασαρέλες και τα περιοδικά, που όπως δήλωνε - προκαλώντας σάλο - τη δεκαετία του '90 «δεν ξυπνούσε για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα».

Στη συνέντευξή της,  η 58χρονη γυναίκα αποκάλυψε ότι, τα τελευταία πέντε χρόνια, πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού δύο φορές, καθώς διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2018.

{https://www.instagram.com/p/CUQExpUr3bw/}

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου», ανέφερε στην WSJ. «Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην έχω να ασχοληθώ με αυτό, επέλεξα τη μαστεκτομή. Νομίζοντας ότι ήμουν καλά και έτοιμη για τη ζωή μου. Ο καρκίνος του μαστού δεν υπήρχε περίπτωση να με σκοτώσει».

{https://www.instagram.com/p/Cd4AfEylp--/}

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Evangelista, μετά από ψηλάφηση, εντόπισε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος «επέστρεψε». «Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου», είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. «Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να κάνετε εκσκαφή. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσετε. Με καταλαβαίνεις; Δεν πρόκειται να πεθάνω από αυτό», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το διάσημο μοντέλο.

Πρόσφατα, ο ογκολόγος της είχε καλά νέα να της πει… Ότι η πρόγνωσή της είναι καλή, αλλά το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν απόλυτα ενθουσιασμένη με τα νέα, ρωτώντας τον γιατρό της: «Γιατί δεν είναι τέλεια;».

Όπως παραδέχθηκε, είναι ευγνώμων για την κάθε μέρα που ζει: «Ξέρω ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι σε κατάσταση εορτασμού», είπε. «Έχω περάσει από κάποια τρομερά προβλήματα υγείας. Βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου είμαι τόσο χαρούμενη, γιορτάζοντας το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι ζωντανή. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους», υπογράμμισε το διάσημο μοντέλο.

{https://www.instagram.com/p/Cvz4c3iMxyV/}